Unul vine, altul pleacă…

Bucovina Rădăuți pregătește lotul pentru partea secundă a sezonului de Liga a III-a.

Doi dintre tinerii jucători ai Bucovinei Rădăuți au reziliat contractele cu formația pregătită de Ionuț Plămadă din motive ce țin de studii. Fotbaliștii Paul Rotar și Claudiu Popa au părăsit gruparea rădăuțeană și și-au pus ghetele deoparte pentru o perioadă de timp. În schimb dacă la plecări stau bine, rădăuțenii au bifat și un transfer. Nicolae Parasca, tot un jucător tânăr, cu calități deosebite, crescut în curtea Liceului cu Program Sportiv Suceava și pregătit de profesorul Marius Lup. Acesta a trecut în cariera sa de fotbalist și pe la formația Inter Dorohoi.

Rădăuțenii au decis încă de la începutul acestui sezon să se axeze pe jucători localnici și să le ofere o șansă și tinerilor jucători, iar evoluțiile din turul campionatului dau speranțe grupării rădăuțene care și-au depășit așteptările în fiecare sezon încă de la promovarea în Liga a III-a.

Bucovina Rădăuți se va pregăti în localitate, iar pentru următoarea perioadă au programat o serie de jocuri amicale care vor fi anunțate în cel mai scurt timp. Pe data de 19 februarie, rădăuțenii vor efectua un joc test în compania formației Foresta Suceava.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: CSM Bucovina Rădăuți

Total
0
Shares
Related Posts