Corneliu Lucescu, administratorul firmei de transport Tarsin, este noul președinte al Bucovinei Rădăuți

Din poziția de sponsor al clubului până nu de mult, Corneliu Lucescu, trece la cârma echipei fanion a Rădăuțiului unde va ocupa funcția de președinte. 

Clubul rădăuțean reușește prima mutare din acest an, însă nu la nivel de lot ci la nivel de conducere. Acolo unde patronul firmei de transport Tarsin, Corneliu Lucescu, preia funcția de președinte al clubului rădăuțean rămasă vacantă după ce la finele anului trecut Manuel Costache și-a anunțat demisia.

”Astăzi, CSM Bucovina Rădăuți a reușit cel mai bun «transfer» al sezonului. Domnul Corneliu Lucescu, care până acum a ajutat echipa de fotbal a CSM Bucovina Rădăuți, a decis să se apropie și mai mult de noi, acceptând să ocupe funcția de președinte a secției de fotbal. Țin să îi mulțumesc pe această cale pentru încrederea acordată, iar iubitorilor sportului le promitem că noi, împreună cu Primăria Municipiului Rădăuți, prin primarul Bogdan Loghin, să facem performanță și să aducem sportul rădăuțean acolo unde îi este locul.”, a declarat Cosmin Nichiforiuc, directorul clubului rădăuțean.

Firma Tarsin, condusă de Corneliu Lucescu, a fost unul dintre sponsorii principali ai echipei în toate sezoanele petrecute în Liga a III-a.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Related Posts