Foresta Suceava începe returul pe teren propriu

În prima etapă a returului, ”galben-verzii” primesc vizita grupării vasluiene Rapid Brodoc într-un meci în care jucătorii lui Dorin Goian sunt favoriți. 

Echipa antrenată de Dorin Goian va înfrunta în prima etapă a returului formația Rapid Brodoc. Vasluienii vin pe Areni fără prea multe speranțe și cu moralul la pământ după înfrângerea din ultima etapă a turului în fața Ceahlăului Piatra Neamț cu scorul de 5-1. Brodoc  ocupă locul 8 în clasament, cu șapte puncte, fiind la un singur punct distanță de locurile retrogradabile. Liderul Foresta Suceava traversează o perioadă foarte bună și vine după victoria de pe teren propriu cu Bucovina Rădăuți.

”Galben-verzii” vor cu orice preț cele trei puncte din jocul cu formația vasluiană, iar casele de pariuri o dau drept favorită pe trupa antrenată de Dorin Goian. Formația suceveană are o cotă de 1.25 pentru victorie, în timp ce oaspeții au o cotă de 9 în cazul unei victorii, iar un posibil egal are o cotă de 5.

În ultimele cinci meciuri din campionat, Foresta a bifat 3 victorii, un egal și o înfrângere în timp ce Rapid Brodoc are 3 înfrângeri, o victorie și un egal.

În jocul tur dintre cele două formații, sucevenii s-au impus pe stadionul municipal din Vaslui cu scorul de 2-0. Pentru formația pregătită de Dorin Goian punctau atunci Odoh Chika și Cornel Căinari.

Jocul dintre Foresta Suceava și Rapid Brodoc este programat să se dispute sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 15:00, pe stadionul Areni. Duelul dintre cele două formații va fi transmis LIVE VIDEO pe canalul de YouTube ȘtiriSuceava.net.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Costi Solovăstru

 

Total
0
Shares
Related Posts