Sponsori Sponsori

Unul dintre frații lui Petre Grigoraș a murit din cauza noului coronavirus

Familia lui Petre Grigoraș trece prin momente cumplite în această perioadă, unul dintre frații acestuia s-a stins în urma infectării cu Covid-19. 

Conform jurnaliștilor doarromania.ro, aceștia au încercat să ia legătura cu tehnicianul sucevean pentru a vedea care este situația în județul Suceava având în vedere ultimele evenimente, iar Petre Grigoraș a precizat că se află la Constanța și totodată nu traversează o perioadă foarte bună având în vedere evenimentul nefericit pe care l-a avut în familie.

”Trăiesc foarte prost această perioadă, ieri mi-a murit un frate de coronavisus, am și alte probleme. El era în Zemeș, (n.r. o comună de lângă Moinești), în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare, deja astăzi în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă, familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta-i viața”, a explicat Petre Grigoraș.

Tehnicianul ”galben-verzilor” este încrezător că lucrurile vor reveni la normal și că totul va fi bine.

”Eu sunt în Constanța acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât și o parte dintre fotbaliști care erau din alte localități. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. De la club deocamdată nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajați. Dar sigur că există o stare de teamă. Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranță”, a declarat Petre Grigoraș.

 

Sursa articol: doarromania.ro

Total
0
Shares
Related Posts