Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți, în efectiv complet pentru meciul cu Știința Miroslava

Adio COVID-19 la Rădăuți! Toți jucătorii sunt apți pentru meciul cu Știința Miroslava din etapa a IV-a a Ligii a III-a Seria I. 

Vești bune pentru formația rădăuțeană după ce rezultatele testelor Covid-19 au fost negative de această dată, iar tehnicianul Iulian Ionesi se va putea baza pe întreg lotul pentru jocul de sâmbătă, 3 octombrie, cu Știința Miroslava de pe stadionul Municipal din Rădăuți. Deși jucătorii rădăuțeni s-au recuperat din acest punct de vedere, Ionesi a precizat că lipsa antrenamentelor va reprezenta un minus, însă băieții săi vor face totul ca să obțină cele trei puncte. Rădăuțenii vor disputa al doilea joc oficial din acest sezon și totodată primul joc pe teren propriu după o pauză de aproape jumătate de an.

Iulian Ionesi: ”Trebuie să iasă soarele pe strada noastră” 

”Fără antrenamente, cu jucătorii abia reveniți din izolare va fi greu, dar Miroslava nu va avea un joc ușor la Rădăuți. În această săptămână ne-au tratat puțin de sus și jucătorilor noștri nu le-a picat prea bine. Mingea e rotundă. Trebuie să iasă soarele și pe strada noastră! Doresc să mulțumesc sprijinului acordat de prefectul Alexandru Moldovan și doamnei doctor Dana Costea din cadrul DSP pentru sprijinul acordat în rezolvarea situației.”, a precizat Iulian Ionesi, tehnicianul Bucovinei Rădăuți. 

Știința Miroslava este liderul Seriei I a Ligii a III-a cu maximum de puncte după trei jocuri, în timp ce Bucovina Rădăuți a disputat miercuri, 30 septembrie, primul joc din această ediție de campionat în compania formației Sporting Juniorul Vaslui. Rădăuțenii au pierdut la limită după ce au fost nevoiți să folosească o echipă improvizată formată din nu mai puțin de 6 debutanți. Pentru acest joc, galben-albaștrii nu se vor putea baza pe serviciile lui Marius Puha și Cornel Cainari care sunt accidentați.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts