Șanse mari ca meciul din Cupa României cu Dinamo să se joace pe Areni

Dacă până mai ieri, administrația locală suceveană anunțase că nu se va implica în închirierea unei nocturne pentru meciul din Cupa României dintre Foresta Suceava și Dinamo București. Astăzi, lucrurile s-au schimbat, primarul Sucevei, Ion Lungu anunțând prin intermediul NewsBucovina că este dispus să închirieze și de data aceasta o nocturnă pentru ca meciul cu Dinamo să se desfășoare pe stadionul Areni.

„Vă dau în premieră o știre. Dacă altfel nu se poate, Primăria va închiria din nou o nocturnă, pentru că suporterii își doresc ca acest meci să se desfășoare la Suceava. Nocturnă au toate comunele din jur, iar Suceava nu are. În proiectul pentru bugetul pe anul 2020 voi prinde instalarea unei nocturne permanente”, a precizat Ion Lungu pentru sursa citată.

Părerile sunt împărțite în mediul online în ceea ce privește această schimbare radicală a primarului Sucevei, mulți acuzând că este o mișcare pentru campania sa electorală, dar stau și mă întreb oare, dacă tot e campanie electorală, de ce nu s-a implicat oricare alt partid politic în închirierea nocturnei doar ca să iasă în evidență. Eh, e politc, deja mă depășește, însă decât să ne arătăm cu degetul unii pe alții, mai bine ne-am vedea de treburile fiecăruia.

Mai există și posibilitatea în care cele două cluburi reușesc să convingă televiziunile ca meciul să se joace de la o oră care să nu necesite o instalație de nocturnă, ceea ce ar salva niște cheltuieli importante. De menționat și faptul că cei din conducerea echipei Dinamo București nu a dorit să renunțe la jumătate din suma de pe bilete, motiv pentru care conducerea clubului sucevean a trebuit să se orienteze către alte soluții.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts