Radu Ungurianu a semnat cu Foresta Suceava

Conducerea clubului Foresta Suceava a anunțat în această seară transferului lui Radu Ungurianu de la Bucovina Rădăuți. 

Una dintre telenovelele din fotbalul sucevean în această iarnă pare să se fi încheiat cu venirea în cele din urmă a lui Radu Ungurianu la Foresta Suceava. Declarat netransferabil de conducerea Bucovinei Rădăuți, lucrurile par să se fi schimbat în ultim moment, iar Radu Ungurianu, unul dintre jucătorii de bază ai Rădăuțiului în turul campionatului ajunge pe Areni.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Vichenție Popescu președintele Bucovinei Rădăuți a transmis următorul comunicat vis a vis de posibilitatea ca Andrei Alecsandru și Radu Ungurianu să ajungă pe Areni.

”LEGAT DE CEI DOI JUCĂTORI ȘI ANUME ALECSANDRU ANDREI ȘI UNGURIANU RADU AU EXISTAT DISCUȚII CU 2 CLUBURI, PENTRU EVENTUALE TRANSFERURI. DOAR UNUL DIN ACESTE CLUBURI A ÎNAINTAT O OFERTĂ FINANCIARĂ CONCRETĂ ȘI ACEL CLUB NU ESTE DIN JUDETUL SUCEAVA, OFERTA VIZÂNDU-L DOAR PE ALECSANDRU ANDREI, OFERTĂ REFUZATĂ DE CLUBUL NOSTRU. CEI 2 JUCĂTORI ȘI ALȚI JUCĂTORI DIN CADRUL CLUBULUI SUNT DECLARAȚI NETRANSFERABILI PÂNĂ LA VARĂ.”, declara atunci VICHENȚIE POPESCU, PREȘEDINTELE CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI.

Noul mijlocaș al Forestei, Radu Ungurianu a ajuns la Bucovina Rădăuți de la FC Zalău în august 2017 evoluând până în prezent în tricoul galben-albaștrilor.

Rămâne de văzut dacă va ajunge pe Areni și Andrei Alecsandru…

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts