Turul județului la fotbal | O ”ASA” echipă să tot vezi…

Proiectul ”Turul județului la fotbal” a ajuns în acest week-end la Câmpulung Moldovenesc, unde ne-am bucurat cu toții de o vreme frumoasă și de încă un meci de fotbal pe care am reușit să-l transmitem cu succes.

Pentru prima etapă din returul acestui campionat am ales ca destinație Câmpulung Moldovenesc. Știam că n-o să ne pară rău, știam că jocul dintre ASA Rarău și Juniorul Suceava va fi unul echilibrat, dar eram siguri și de faptul că vom vedea un meci cu goluri. N-au fost multe goluri, dar meciul a avut un ritm destul de ridicat, chiar peste nivelul Ligii a IV-a. ASA Rarău, o echipă cu totul și cu totul schimbată față de sezonul trecut, o surpriză plăcută pentru iubitorii fotbalului în Câmpulung și nu numai.

Pe un stadion cochet, cu o galerie pe care nu o întâlnești la nivelul Ligii a IV-a sucevene și cu două echipe frumoase care promit multe fotbalului sucevean. Atmosfera fiind una destul de relaxantă, chiar plăcută în perioada aceasta a anului. Perioada bună prin care trece ASA Rarău, ne-a fost confirmată și în meciul cu ocupanta locului al doilea înaintea acestei etape, Juniorul Suceava. Prima repriză a fost destul de echilibrată, ocaziile fiind și de o parte și de cealaltă cu un oarecare plus la acest capitol pentru formația din Câmpulung.

Am remarcat și faptul că micuța galerie a gazdelor a cântat neîncetat pe parcursul jocului, pauzele fiind foarte scurte, timp cât să mai tragi puțin aer în piept. Pe această cale ținem să-i felicităm pe membrii galeriei care au făcut o atmosferă ca de meci mare, suntem convinși că anul viitor vom găsi la Câmpulung o galerie și mai numeroasă.

Repriza a doua, una foarte bună pentru ASA Rarău care a deschis scorul prin Michael Cherariu în minutul 55, iar același Michael a transformat o lovitură de la 11 metri obținută de Hrab Vasile în minutul 64. În cea de-a doua repriză, oaspeții nu au mai dat același randament ca în prima, iar acest lucru s-a văzut în rezultatul final. Unul dintre jucătorii care a ieșit în evidență din echipa Juniorului Suceava a fost Simon Mandiuc care a avut o evoluție destul de bună. Un alt remarcat în acest meci a fost și portarul echipei antrenate de Laurențiu Berezoschi, Vlăduț Hînțăscu care a avut câteva intervenții foarte bune.

Cât despre echipa ASA Rarău, nu există jucător pe care să nu-l fi remarcat, de la portarul Cosmin Damian până la Florescu Daniel și Michael Cherariu. Evoluții foarte bune pentru toți jucătorii ASA-ului.

Felicităm cele două formații pentru jocul prestat, pentru fair-play-ul de care au dat dovadă și totodată le urăm succes. Mulțumim conducerii ASA Rarău, dar și organizatorilor pentru felul în care ne-au primit și ne-au oferit condiții optime pentru transmisia acestui joc.

Nouă nu ne rămâne decât să stabilim o nouă locație pentru meciul următor pe care îl vom transmite. Ținem să le mulțumim colegilor de la NEst-TV Channel și Asociației Județene de Fotbal pentru sprijinul necondiționat pe care ni-l oferă. Împreună facem mare fotbalul mic!

Mai jos puteți urmări integral jocul dintre ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc și Juniorul Suceava: 

https://www.facebook.com/sportsv.ro/videos/560234147886681/UzpfSTEwMDAwMTIwNzE3NzYyMzoyNzAzNjY4ODY2MzQ5OTkz/?comment_id=2704331322950414&notif_id=1574004713696988&notif_t=feed_comment

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts