Sponsori Sponsori

Șoimii Gura Humorului cu un pas și jumătate spre titlul de campioană a Ligii a IV-a

Scoruri de maidan în partidele disputate de Șoimii Gura Humorului și Juniorul Salcea în etapa cu numărul 28 a Ligii a IV-a. 

Formația humoreană e tot mai aproape de obținerea titlului de campioană și totodată de participarea la barajul de promovare în Liga a III-a. Humorenii au făcut spectacol în meciul disputat pe teren propriu în compania formației Bucovina Dărmănești. Jucătorii s-au întrecut în goluri spectaculoase, iar aproape fiecare șut la poartă a fost transformat în gol. La final, tabela a arătat un nemilos scor 16-0. Emanuel Moloce (5 goluri), Răzvan Bîgu (2 goluri), Bogdan Constantin Stroia (2 goluri), Ciprian Severin (2 goluri), Șerban Tunsu (2 goluri), Nicolae Gliga, Alexandru Pădureț și Claudiu Ungureanu.

Nici Juniorul Salcea nu s-a lăsat mai prejos în această rundă. Trupa lui Paul Bosancu a înscris de 10 ori în poarta formației Sporting Poieni Solca, iar oaspeții au făcut-o o singură dată. Astfel că gruparea din Salcea s-a impus cu scorul de 10-1, grație reușitelor semnate de Constantin Ferariu (2 goluri), Cătălin Parasca, Robert Grumezescu, Ionel Zamă, Nicolae Șandru, Valentin Neamțu, Andrei Popovici, Costel Țihulcă și David Barbir. Golul de onoare al echipei oaspete a fost înscris de Adrian Parascan care a reușit un eurogol.

Spectacol a făcut și Juniorul Suceava care s-a impus pe stadionul ”1 mai” din Ițcani cu scorul de 5-1 în fața formației Forestierul Frumosu. Golurile echipei manageriate de Bogdan Pantea au fost înscrise de Andrei Vaman (3 goluri) și Marius Zaharie (2 goluri), în timp ce oaspeții au punctat prin Vasile Hrab.

Șase goluri s-au înscris și în partida disputată la Iacobeni dintre Minerul și Șomuzul Preutești. De această dată, câștig de cauză au avut oaspeții care au câștigat cu scorul de 4-2. Golurile echipei gazdă au fost înscrise de Daniel Butnariu și Iulian Țâmpau, în timp ce victoria Preuteștiului a fost asigurată de reușitele semnate de Cătălin Vasiliu (2 goluri), Răzvan Văleanu și Narcis Irimia.

Bradul Putna a obținut o victorie la limită într-o deplasare dificilă la Fântânele. Gazdele au ținut piept echipei clasate de pe locul al treilea în clasament, însă trupa lui Dimitrie Bîru s-a impus cu scorul de 2-1. Recolta Fântânele a înscris de două ori, însă o dată a făcut-o în propria poartă. Golul gazdelor a fost înscris de Victorin Ciocoiu, în timp ce oaspeții pe lângă autogolul de care au beneficiat au mai punctat prin Emi Isopescu.

Moldova Drăgușeni a câștigat la masa verde duelul cu echipa secundă a Bucovina Rădăuți, același lucru s-a întâmplat și în cazul Progresului Frătăuții Vechi în duelul cu ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc. Grupările din Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc s-au retras din campionat. Viitorul Liteni a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a: 

# Echipa M P
1 ACS FC Șoimii Gura Humorului 26 71p
2 ACS Juniorul Salcea 26 67p
3 CS Bradul Putna 26 66p
4 ACS Juniorul Suceava 26 60p
5 CSO Viitorul Liteni 26 49p
6 ACS Șomuzul Preutești 27 39p
7 AS Progresul Frătăuții Vechi 26 38p
8 ACS Forestierul Frumosu 26 38p
9 ACS Moldova Drăgușeni* 27 36p
10 ACS Recolta Fântânele 26 34p
11 ACS Sporting Poieni Solca 26 25p
12 AS Minerul Iacobeni 26 24p
13 AS Bucovina Dărmănești 26 21p
14 AS Amatorii Rarău 26 6p
15 CSM Bucovina II Rădăuți 26 0p

*Echipa a fost depunctată cu trei puncte

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto arhivă: Șoimii Gura Humorului

 

Total
0
Shares
Related Posts