Sponsori Sponsori

Stejarii Dragomirnei câștigă derby-ul cu liderul Larix Dornișoara care suferă prima înfrângere din acest sezon

În celălalt derby al rundei, Juniorul Fălticeni a câștigat la limită partida cu Dream Team Ipotești, scor 1-0. 

Larix Dornișoara a suferit prima înfrângere din acest sezon în partida disputată în deplasare în compania grupării Stejarii Dragomirnei. Trupa din Mitocu Dragomirnei s-a impus cu scorul de 4-1 grație reușitelor semnate de Paul Ujeniuc (2 goluri), Ferar Stejărel și Vlad Murărescu, în timp ce pentru echipa din Poiana Stampei golul de onoare a fost înscris de Marius Conțofan.

Florin Bidan a fost decisiv în derby-ul de la Fălticeni, Juniorul s-a impus cu scorul de 1-0 în fața echipei manageriate de ex-stelistul Daniel Bălan, Dream Team Ipotești. Gruparea din Fălticeni nu mai are cum să piardă a doua poziție în clasamentul Seriei a II-a.

Vânătorul Dorna Candrenilor a făcut spectacol în partida cu Bradul Vama. Marian Sile, Răzvan Diac (2 goluri), Claudiu Pavel (2 goluri), Ionel Axinte și Alex Sandyx au punctat în victoria echipei gazdă cu scorul de 7-2. Pentru echipa oaspete au înscris Ionuț Fierar și Poienari Popescu. 

Avântul Frasin a câștigat în deplasare cu scorul de 5-1 în fața formației Valea Suhei. Pentru trupa pregătită de Iulian Palahniuc au înscris Simerea (3 goluri), Cojocaru și Rusu.

În ultimul meci al rundei, Șomuz II Fălticeni a învins gruparea Carpatic Suceava, pe teren propriu, cu scorul de 4-0. Andrei Hlihor (2 goluri), Iustin Gagiu și Andrei Cazacu au marcat în victoria fălticenenilor.

Clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 17 46p
2 AS Juniorul Fălticeni 17 41p
3 ACS Stejarii Dragomirnei 17 36p
4 ACS Dream Team 17 27p
5 ACS Avântul Frasin 17 24p
6 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 17 20p
7 ACS Bradul Vama 17 20p
8 ACS Șomuz II Fălticeni 17 16p
9 ACS Carpatic Suceava 17 7p
10 ACS Valea Suhei 17 7p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto arhivă: Stejarii Dragomirnei 

 

Total
0
Shares
Related Posts