Sponsori Sponsori

Meciuri spectaculoase și în Seria a II-a a Ligii a V-a

Runda cu numărul 13 nu a fost cu ghinion sau cel puțin nu pentru toată lumea, însă pentru spectatori a fost o etapă bogată în goluri. 

Cinci goluri pe meci a fost media în această rundă în Seria a II-a a Ligii a V-a, acolo unde s-au dat adevărate lupte, iar un singur meci s-a încheiat la egalitate.

Unul dintre cele mai spectaculoase jocuri s-a desfășurat la Marginea, acolo unde echipa din localitate a pierdut la limită scor 3-4 în fața formației Forestierul Frumosu.

Minerul Iacobeni și Larix Dornișoara au făcut spectacol în derby-ul etapei. Cele două formații și-au disputat supremația pentru locul 1, iar câștig de cauză au avut gazdele care deși au fost conduse la pauză cu 2-1, au revenit în joc în actul secund. Pentru gruparea din Iacobeni au înscris Marius Baicu (dublă), Șerban Tunsu, Ionuț Timiș și Alexandru Șandru, iar pentru oaspeți a punctat Cristi Frunză de două ori.

Bradul Vama și Vânătorul Dorna Candrenilor au oferit un meci spectaculos și singurul care s-a terminat de altfel la egalitate. 2-2 la finalul celor 90 de minute, iar oaspeții se întorc cu un punct dintr-o deplasare grea la Vama. Pentru gruparea din Dorna Candrenilor au punctat Claudiu Pavel și Cosmin Afuduloaie.

Viitorul Horodnic de Sus a umilit-o pe teren propriu pe Polul Nord Brodina, scor 4-0, după un joc dominat cap-coadă de gazde. Avântul Frasin a trecut cu 3-0 la masa verde de Viitorul Stroiești, echipă retrasă din campionat.

Clasamentul Ligii a V-a Seria a II-a: 

# Echipa M P
1 AS Minerul Iacobeni 13 32p
2 AS Larix Dornisoara 13 28p
3 AS Avantul Frasin 13 26p
4 AS Forestierul Frumosu 13 24p
5 AS Vanatorul Dorna Candrenilor 13 18p
6 AS Marginea 13 17p
7 AS Bradul Vama 13 14p
8 AS Viitorul Horodnic De Sus 13 13p
9 AS Polul Nord Brodina 13 11p
10 ACS Viitorul Stroiesti 13 3p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Dorin Rusu

Total
0
Shares
Related Posts