Turul județului la fotbal în premieră la Drăgușeni

Un alt weekend pe care l-am petrecut pe micuțele stadioane de fotbal din județ în cadrul unuia dintre cele mai frumoase proiecte. Un proiect a cărui poveste merge mai departe de aproximativ 3 sezoane, dar care de la an la an și-a propus să facă fotbalul mai frumos. Probabil că e anul în care am adus în prim-plan acest proiect prin faptul că aceste jocuri sunt transmise în mediul online.

Ieri, într-un decor de toamnă, micuțul stadion din Drăgușeni a găzduit jocul echipei locale cu liderul Ligii a IV-a, Siretul Dolhasca. Într-o transmisie inedită din mijlocul spectatorilor, destul de numeroși de altfel, atât noi cât și cei care au luat parte la acest joc s-au putut bucura de un meci 4 goluri, dar și foarte multe ocazii.  Unul dintre cele mai frumoase goluri ale partidei a fost înscris de jucătorul Siretului Dolhasca, Constantin Ferariu.

https://www.facebook.com/sportsv.ro/videos/571211706773424/

Cel de al doilea gol al formației din Dolhasca a fost înscris de Bogdan Ghiarasim. De partea cealaltă, Drăgușeniul a revenit de la 2-0, grație reușitelor lui Mucilianu și Răzvan Bîgu. Totodată, la Drăgușeni am avut și o premieră, la finalul jocului doi dintre jucătorii celor două formații au oferit un scurt interviu vis-a-vis de joc.

Meciul poate fi urmărit integral în video-ul de mai jos: 

https://www.facebook.com/sportsv.ro/videos/2413382675589909/

În urma acestui rezultat, Moldova Drăgușeni rămâne neînvinsă pe teren propriu în timp ce Siretul Dolhasca rămâne neînvinsă în acest tur de campionat.

Știm că vă obișnuisem cu articole lungi și analize asupra jocurilor, însă acum vorbim mai mult în timpul jocurilor decât o facem în scris.

Însă vă promitem că vom reveni pe terenurile de fotbal pentru a transmite jocurile de la nivelul Ligii a III-a, Ligii a IV-a și Ligii a V-a. Rămâneți alături de noi ca să aflați următoarea locație din cadrul proiectului ”Turul județului la fotbal”.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts