Sponsori Sponsori

Transferuri Foresta Suceava | Pleacă Paul Ionescu și vine Dudu Drugă

Mișcări de lot la Foresta Suceava în încercarea de a forma un lot competitiv pentru sezonul viitor în care obiectivul principal este promovarea în Liga a II-a.

Fundașul stânga, Paul Ionescu părăsește Foresta după un sezon destul de bun în care a jucat 23 de meciuri din 28 posibile, 15 titular și 8 din postura de rezervă. Paul Ionescu este al 4-lea jucător care se desparte de Foresta Suceava, după Florin Logofătu, Andrei Mateiciuc și Ionuț Artenie.

La capitolul veniri, Foresta Suceava a bifat al 3-lea transfer prin venirea lui Dudu Constantin Drugă, un fundaș stânga cu experiență, jucător care în sezonul trecut a evoluat în Liga a II-a, la Aerostar Bacău, echipă care a retrogradat în Liga a III-a.

Dudu Drugă nu este un necunoscut pentru fanii de pe Areni, acesta evoluând în tricoul Forestei și în sezonul 2016-2017 în Liga a II-a. Până la reunirea lotului Forestei Suceava ce va avea loc pe 10 iulie, conducerea clubului de pe Areni încearcă să rezolve problema postului de portar acolo unde a rămas doar Augustin Cărbune, dar și aducerea altor jucători cu experiența care să pună umărul la obiectivul trasat, precum și încheierea unui acord cu un nou antrenor.

Viitorul sezon al Ligii a 3-a va debuta pe 24 august, Foresta urmând a face parte tot din Seria I acolo unde va înfrunta patru noi formații: Aerostar Bacău, CSM Bacău, Ozana Târgu Neamț și Hușana Huși, ultimele trei din postura de câștigătoare a barajelor de promovare în Liga a 3-a.

Cel mai probabil a 5-a formație care va completa Serie I, este Dunărea de Jos Galați, campioana județului Galați care a trecut la baraj de campioana județului Buzău, Team Săgeata Buzău. Sunt voci care susțin însă că CSM Pașcani va rămâne în această serie chiar dacă a retrogradat urmând să fie mutată din grupă formația KSE Târgu Secuiesc.

Până la aflarea unor noi vești în ceea ce privește atât Foresta Suceava cât și viitoarea componență a Seriei I, urăm multă baftă echipei de tineret sub 21 a României, în meciul pe care îl vor disputa în această seară de la 22:00 împotriva Franței în încercarea de a accede în semifinalele Euro U21. Multă baftă!

Articol scris de: Marius Nicoale

Total
0
Shares
Related Posts