Sponsori Sponsori

LPS Suceava, victorie în fața grupării LPS Piatra Neamț în play-out-ul Campionatului Național U19

Campionatul Național Under 19 a adus pe terenul sintetic al LPS Suceava un meci spectaculos, sâmbătă, 25 martie, când reprezentativa liceului sucevean a învins ocupanta locului 1 din play-out, LPS Piatra Neamț. Elevii pregătiți de antrenorul Ovidiu Murariu au avut o prestație consistentă și au reușit să obțină o victorie importantă.

Meciul a fost unul foarte disputat, cu ambele echipe luptând pentru fiecare minge. Chiar dacă au început mai timid, elevii de la LPS Suceava și-au revenit rapid și au început să împingă jocul în terenul adversarului. Alexandru Spoială a reușit două goluri spectaculoase, iar Ionuț Butnaru a înscris o dată, completând astfel seria de goluri pentru echipa sa.

Echipa aliniată a fost formată din Bodnariuc Mircea – Alungi Florian, Dimitriu Adrian, Alex Grigosița, Cosmin Monah, Sebastian Dîrțu, Răzvan Valeanu, Ruben Matei, Ionuț Butnaru, Alex Spoiala (căpitan) și Dumitru Gabor. Pe parcursul meciului, au mai intrat în teren și Angelo Rotaru, Darius Cușnir, Mario Măcărescu și Ronyn Molorciuc.

La pauză, scorul era de 1-2 în favoarea echipei adverse, dar echipa LPS Suceava nu s-a dat bătută și a reușit să își revină. Jocul a fost plin de intensitate, cu ambele echipe luptând din greu pe teren și încercând să obțină avantajul. La final, scorul a fost de 3-2 în favoarea echipei LPS Suceava, care a reușit să obțină o victorie importantă în fața unei echipe foarte bune.

În runda următoare, LPS Suceava se deplasează la Pașcani pentru duelul cu CSM, programat miercuri, 1 aprilie, începând cu ora 12:00.

Total
0
Shares
Related Posts