Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți, eșec în fața Ceahlăului Piatra Neamț

În lupta pentru ultima poziție de play-off din Liga a III-a, Ceahlăul Piatra Neamț a reușit să obțină o victorie importantă împotriva echipei Bucovina Rădăuți, cu scorul de 2-0, într-un meci disputat pe teren propriu.

Gazdele au deschis scorul în minutul 19 prin Robert Ciobanu, care a finalizat o acțiune colectivă bine orchestrată de echipa antrenată de Cristi Pustai. Oaspeții au încercat să revină în joc, dar au fost stopați de defensiva Ceahlăului, care a reușit să mențină scorul până la pauză.

În partea a doua a jocului, Bucovina Rădăuți a încercat să crească presiunea asupra porții adversare, însă eforturile lor nu au dat roade. Mai mult decât atât, în minutul 73, Cristian Copoț-Barb a reușit să dubleze avantajul Ceahlăului, marcând astfel golul care a decis soarta partidei.

Victoria de astăzi îi permite echipei din Piatra Neamț să rămână în lupta pentru ultima poziție de play-off, înaintea ultimei etape din sezonul regulat. Pe de altă parte, pentru Bucovina Rădăuți, care a pierdut astăzi, meciul cu Foresta Suceava de la finalul sezonului va fi unul decisiv pentru obținerea unui loc în play-off.

Meciul cu Foresta Suceava va fi unul extrem de dificil pentru Bucovina Rădăuți, care speră să-și păstreze locul secund și după ultima etapă din sezonul regulat. În același timp, Ceahlăul Piatra Neamț va juca în ultima etapă împotriva echipei Rapid Brodoc, într-un meci în care victoria le-ar asigura o șansă de a se califica în play-off. O victorie a Științei Miroslava și un eventual rezultat de egalitate al trupei antrenate de Cristi Pustai ar trimite-o pe Ceahlăul în play-out.

Rezultatele etapei a XVII-a a Ligii a III-a Seria I: 

  • Foresta Suceava – Ştiinţa Miroslava  1-1
  • Ceahlăul Piatra Neamţ – Bucovina Rădăuţi  2-0
  • CSM Bacău – Rapid Brodoc 0-0
  • Şomuz Fălticeni – FK Miercurea Ciuc 2 4-1
  • Viitorul Darabani – Dante Botoşani 3-0 (masa verde)

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Dan Eșanu

Total
0
Shares
Related Posts