Sponsori Sponsori

Meciuri spectaculoase și în penultima rundă a Ligii a IV-a din acest an

Ultima etapă din acest an se anunță una cel puțin interesantă, iar asta pentru că jocul dintre Viitorul Liteni și Șomuzul Preutești va decide cine va petrece sărbătorile de iarnă pe primul loc în clasament. 

Penultima etapă din acest an în fotbalul din Liga a IV-a din județul Suceava a adus câteva rezultate surpriză. Siretul Dolhasca a reușit să câștige cu 2-1 duelul cu Bucovina Dărmănești și mai urcă o poziție în clasament. Marius Ciobanu și Bogdan Lăcătușu au marcat pentru gruparea din Dolhasca, în timp ce pentru echipa din Dărmănești doar David Barbir și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

ASA Rarău a câștigat duelul de pe teren propriu cu Progresul Frătăuții Vechi la scor de neprezentare. Pentru gruparea din Câmpulung Moldovenesc au înscris Andrei Vaman (2 goluri) și tânărul de numai 16 ani, Adrian Pazar.

Foresta II Suceava a cedat pe terenul de la Liceul cu Program Sportiv în fața grupării Viitorul Liteni cu scorul de 2-1. Gruparea lui Demis Maranda se pregătește pentru derby-ul cu Șomuzul Preutești din runda următoare.

Dorna Vatra Dornei și Recolta Fântânele au oferit meciul etapei în care s-au înscris cele mai multe goluri. Dornenii s-au impus cu scorul de 4-2. Într-un alt meci al rundei, Victoria Vatra Moldoviței și Juniorul Suceava au terminat la egalitate 2-2. Meciul dintre Șomuzul Preutești și Moldova Drăgușeni nu s-a disputat, iar gazdele au câștigat la masa verde. Concordia Grămești a pierdut confruntarea cu Sporting Poieni Solca cu scorul de 3-0. Academica Gălănești a stat în această rundă.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts