Șomuz Fălticeni primește vizita grupării Dante Botoșani

Ultima etapă a turului le aduce față în față pe Șomuz Fălticeni și liderul din sezonul precedent al Seriei I a Ligii a III-a, Dante Botoșani. 

Șomuz Fălticeni se pregătește de un duel dificil cu Dante Botoșani în ultima etapă a turului. Trupa lui Iulian Ionesi vine după o perioadă în care a obținut o serie de rezultate pozitive și care i-a adus pe locul al doilea în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a. Însă, un lucru este cert, gruparea pregătită de Ionesi nu va avea parte de un joc ușor cu botoșănenii de la Dante.

Formația botoșăneană a avut un start de campionat cu multe sincope, însă pe parcurs și-a revenit, iar în momentul de față ocupă locul al patrulea în clasament fiind despărțită de doar un punct de formația din Fălticeni.

Înaintea acestei runde, Șomuz Fălticeni ocupă locul al doilea în clasament cu 14 puncte, în timp ce adversarul din jocul de sâmbătă se află pe piziția a patra și are un număr de 13 puncte.

Jocul dintre cele două formații este programat sâmbătă, 22 octombrie, începând cu ora 15:00, pe stadionul ”Constantin Jamaischi” din Fălticeni. Duelul va fi transmis LIVE VIDEO pe canalul de YouTube Fălticeni Online.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Șomuz Fălticeni

Total
0
Shares
Related Posts