Cornel Căinari, noutatea din lotul Bucovinei Rădăuți

Marți, 11 august, fostul fotbalist al formațiilor Foresta Suceava și Dante Botoșani, Cornel Căinari se va alătura lotului pregătit de Iulian Ionesi. 

Bucovina Rădăuți reușește o mutare importantă odată prin venirea lui Cornel Căinari, un nume cunoscut microbiștilor suceveni. Căinari a evoluat la Dante Botoșani după despărțirea de Foresta Suceava, consemnând alături de formația botoșăneană o promovare în Liga a III-a în urma barajului care s-a desfășurat în perioada 2-9 august. Totodată, rădăuțenii anunță faptul că s-au înțeles cu câțiva jucători tineri, de perspectivă, din zona Rădăuțiului. Unul dintre aceștia este Valentin Vatamaniuc, un jucător care a evoluat și pe Areni sub comanda lui Florin Cristescu, acesta vine de la Zimbru Siret, formație pentru care a evoluat în ultimul sezon. Tot de la Siret, vine și Paul Rotar, un alt jucător cu calități reale. Tot sub privirile lui Ionesi, în prezent, se antrenează și Adrian Stroe, un jucător de numai 14 ani de la care tehnicianul rădăuțenilor are așteptări mari.

În altă ordine de idei, Iulian Ionesi își dorește ca sezonul 2020-2021 al Ligii a III-a să poată începe la finele august, conform programării inițiale, totodată acesta speră ca până atunci autoritățile să ia decizii astfel încât testele de Covid-19 să fie făcute la un anumit interval de timp. Ionesi este de părere că majoritatea echipelor din Liga a III-a nu-și vor permite să facă săptămânal acele teste, unele formații se vor afla în situația de a se retrage din campionat. Tânărul tehnician al rădăuțenilor este de părere că autoritățile trebuie să găsească soluțiile cele mai bune pentru buna desfășurare a competițiilor sportive, totodată acesta afirmă că nu este normal ca pe plajă oamenii să aibă permisiunea de a sta unii lângă alții, iar cluburilor să li se impună testarea înainte de fiecare meci.

Atât staff-ul cât și jucătorii clubului rădăuțean încearcă să respecte protocoalele impuse de FRF, iar pregătirile se fac conform normelor impuse de autorități.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: ACS Foresta Suceava

Total
0
Shares
Related Posts