Școala de fotbal “Daniel Bălan” se extinde și ajunge și în localitatea suceveană Bosanci

Această inițiativă minunată a Dream Team are ca scop promovarea fotbalului și dezvoltarea tinerilor talentați din zonă, oferindu-le oportunitatea de a se forma într-un cadru organizat și profesionist.

Motto-ul școlii de fotbal “Daniel Bălan”, “Nu trebuie să fii bun ca să începi, trebuie să începi ca să fii bun”, reflectă filozofia acestui club sportiv. Cu alte cuvinte, școala se adresează tuturor copiilor pasionați de fotbal, indiferent de nivelul lor de pregătire, dorind să le ofere șansa de a evolua și a-și descoperi potențialul în acest frumos sport.

Cei mai tineri fotbaliști, născuți între anii 2014 și 2018, din Bosanci sau din localitățile învecinate, sunt invitați să se alăture școlii de fotbal “Daniel Bălan”. Într-un mediu prietenos și prihănit de antrenori dedicați și experimentați, copiii vor avea ocazia să-și dezvolte abilitățile tehnice și tactice, dar mai presus de toate, vor învăța să respecte valorile esențiale ale sportului și vieții.

Cooperarea și munca în echipă sunt două elemente fundamentale în acest sport colectiv, iar școala de fotbal “Daniel Bălan” promovează învățarea acestor valori încă de la primele antrenamente. Într-o lume a competitivității, capacitatea de a lucra împreună, de a-ți sprijini colegii și de a împărtăși succesele devin calități de neestimat.

Dedicația și seriozitatea sunt aspecte deosebit de importante în dezvoltarea unui fotbalist. Prin implicarea activă și determinarea de a învăța și de a se perfecționa constant, copiii vor învăța că succesul vine ca urmare a muncii susținute și a dorinței de a depăși provocările.

Disciplina este o altă valoare promovată intens în cadrul școlii de fotbal “Daniel Bălan”. Fiecare copil va învăța importanța respectării regulilor și a programului de antrenamente, ceea ce îi va ajuta să se dezvolte atât pe teren, cât și în afara lui.

Prin oferirea acestei oportunități copiilor din Bosanci și localitățile învecinate, Dream Team și-a propus să descopere și să dezvolte talentele viitoare ale fotbalului românesc.

Antrenamentele în comuna Bosanci se vor desfășura pe terenul sintetic lângă sala de sport.  

Relații la numerele de telefon: 

  • 0751.921.989 – Daniel Bălan
  • 0752.814.265 – Vasile Vitu
Total
0
Shares
Related Posts