Larix Dornișoara este invincibilă în Seria a II-a a Ligii a V-a

Gruparea Stejarii Dragomirnei bifează încă un succes, profită de înfrângerea formației Dream Team Ipotești în fața liderului Larix și urcă pe podium. 

Egal spectaculos între Vânătorul Dorna Candrenilor și Avântul Frasin. Cele două formații și-au împărțit puncte, dar au oferit și un meci cu multe goluri. 4-4 s-a terminat duelul dintre cele două echipe. Pentru gruparea din Dorna Candrenilor au înscris Alexandru Iosub, Răzvan Diac, Denis Covalciuc și Ionel Axinte în timp ce pentru oaspeți au punctat Iulian Ruscan (3 goluri) și Adelin Nergheș. 

Juniorul Fălticeni nu a avut emoții cu echipa secundă a Șomuzului din Fălticeni, iar derby-ul dintre cele două formații a fost câștigat categoric de formația lui Eduard Lichetenstein care s-a impus cu scorul de 4-0 grație reușitelor semnate de Narcis Gagiu, Ovidiu Cristea, Florin Bidan și Ionuț Aioanei.

Stejarii Dragomirnei continuă forma bună din ultima vreme și se apropie de vârful clasamentului. Gruparea din Mitocu Dragomirnei bifează un nou succes câștigând cu scorul de 3-0 în fața echipei Bradul Vama. Ciprian Ieșan, Ciprian Holban și Vlăduț Vartolomei înscriu golurile de trei puncte ale ”stejarilor”.

Valea Suhei pierde pe teren propriu în fața formației Carpatic Suceava, scor 2-3. Pentru oaspeți au înscris Marius Dumitraș, Ionuț Dumitraș și Lăcătuș.

ACS Dream Team Ipotești cedează în fața liderului autoritar al seriei, Larix Dornișoara. Formația din Poiana Stampei câștigă partida cu scorul de 3-1 și după șapte runde bifează tot atâtea victorii și un golaveraj 50 de goluri marcate și doar 4 primite. Alexandru Andrici a înscris unicul gol al echipei din Ipotești, în timp ce pentru oaspeți au ieșit la rampă Cristian Frunză cu o dublă și Sergiu Costin.

Clasamentul Ligii a V-a Seria a II-a: 

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 7 21p
2 AS Juniorul Fălticeni 7 18p
3 ACS Stejarii Dragomirnei 7 15p
4 ACS Dream Team Ipotești 7 14p
5 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 7 9p
6 ACS Bradul Vama 7 8p
7 ACS Avântul Frasin 7 6p
8 ACS Carpatic Suceava 7 4p
9 ACS Șomuz Fălticeni II 7 4p
10 ACS Valea Suhei 7 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Alex Isopel

Total
0
Shares
Related Posts