Siretul Dolhasca rămâne liderul Ligii a IV-a Interconti și după etapa a VI-a

Etapa a VI-a a Ligii a IV-a, o etapă cu goluri multe, dar și cu surprize în unele jocuri din județ. 

Una dintre surprizele plăcute ale acestei etape vine de la Grămești, acolo unde Concordia a obținut primele puncte din acest campionat învingând cu scorul de 1-0 o formație care dădea semne de revenire în ultimele jocuri și anume Recolta Fîntînele. Adi Șandru a adus prima victoriei a Concordiei în Liga a IV-a.

Zimbru Siret a primit pe teren propriu o lecție de fotbal din partea tinerilor jucători ai LPS Suceava care s-au impus cu 4-0 la Siret.

Sporting Poieni-Solca este cea de-a doua surpriză a etapei bifând prima victorie din acest sezon în compania formației Victoria Vatra Moldoviței, scor 2-1.

Derby-ul dintre Viitorul Liteni și Siretul Dolhasca s-a terminat cu scorul alb de 0-0, un rezultat care o menține pe formația antrenată de Constantin Ferariu și Dan Liuță pe primul loc al Ligii a IV-a.

Juniorul Suceava a câștigat fără drept de apel meciul cu Progresul Frătăuții Vechi, scor 5-0. Marcatorii echipei antrenate de Laurențiu Berezoschi au fost: George Tomescu (2 goluri), Lucian Luchian, Andrei Holca și Alex Negrea.

ASA Rarău Câmpulung bifează a doua victorie consecutivă și urcă în clasamentul Ligii a IV-a. Eroul câmpulungenilor a fost Cornel Beldie care înscris două goluri în jocul cu Moldova Drăgușeni.

FC Pojorâta și Șomuzul Preutești, un meci în care am discutat într-un articol anterior, a avut și părți bune și mai puțin bune. Golurile gazdelor au fost înscris de: Aurel Prundean, Mihai Balint, Alex Jitariuc, iar pentru oaspeți au înscris: Nicușor Kuruc, Ionuț Ailenei și Ioan Gheorghe.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

 

Total
0
Shares
Related Posts