Patru echipe în cursa pentru Cupa României Railex

LPS Suceava, Juniorul Suceava, Recolta Fântânele și ASA Rarău Câmpulung sunt echipele care au rămas în cursa pentru câștigarea trofeului Cupei României Railex, ediția 2019-2020. Competiția nu s-a putut încheia anul trecut din cauza pandemiei de COVID-19.

Pe 20 și 24 iunie va avea loc faza semifinalelor programată în dublă manșă, iar LPS Suceava o va înfrunta pe Juniorul Suceava, în timp ce ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc va da piept cu Recolta Fîntînele. Învigătoarele vor evolua în finala programată pe 27 iunie, pe stadionul Areni. Președintele AJF Suceava, Ciprian Anton, a precizat că regulile sunt aceleași ca în campionatul Ligii a IV-a, încheiat la începutul lunii trecute. Astfel, jucătorii și oficialii celor patru echipe vor trebui să facă dovada vaccinării anticovid sau să aibă rezultate negative la testele antigen. Echipa care se va impune în finala de pe Areni va evolua în primul tur din faza națională a Cupei României.

Finala din 27 iunie, care se va disputa, duminică, cu începere de la ora 13.00, pe Stadionul Areni, va fi transmisă de SportSV.ro.

Total
0
Shares
Related Posts