Jucătorii Forestei își scot la licitație tricourile originale cu care aceștia evoluează

Gest incredibil din partea jucătorilor Forestei care și-au scos la licitație tricourile de joc pentru a salva această echipă. 

Dacă nu au putut cei din conducere a venit rândul jucătorilor să facă tot posibilul de a mai salva această echipă. Astfel întreg lotul ”galben-verzilor” și-au scos la licitație tricourile cu care au evoluat în acest sezon. Acest gest ar trebui să-i facă pe toți iubitorii acestui sport de a-și îndrepta ochii către acești oameni minunați care au dat dovadă de profesioanlism și nu au părăsit formația în aceste momente critice.

Chiar dacă președintele de administrație al clubului, Andrei Ciutac a afirmat în mod oficial neprezentarea echipei la meciul de sâmbătă împotriva celor de la CS Afumați. Singura soluție ca Foresta să mai continue este de a-și rezolva problemele până săptămâna viitoare când ar urma să primească vizita echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. În cazul în care echipa nu se va prezenta nici la acel meci, aceasta va fi exclusă din campionat.

În frunte cu Cornel Căinari, jucătorii au inițiat această acțiune de licitație prin care doresc să strângă banii necesari pentru a se plăti datoriile către FISC. Aceștia și-au exprimat dorința de a salva echipa pentru că-și doresc ca acest oraș să aibă continuitate pe una din primele scene fotbalistice.

Galeria Sucevei vrea să tragă și ea un semnal de alarmă, astfel au creat un eveniment pe facebook prin care au anunțat că mâine începând cu ora 17:00 se vor prezenta în fața primăriei pentru un miting care își propune să atragă atenția autorităților locale referitor la situația critică în care se află echipa fanion a Sucevei. 

Cei care doresc să liciteze pentru tricourile jucătorilor Forestei o pot face luând legătura direct cu aceștia sau prin intermediul site-ului nostru, după care noi vă vom pune în legătură cu ei. 

Un alt mod prin care puteți contribui la salvarea de la desființare a acestei echipe este de a dona bani în contul deschis la Piraeus Bank de către conducerea Forestei – RO42PIRB3500772974001000. 

 
Total
0
Shares
Related Posts