Siretul Dolhasca își cunoaște toate adversarele de la barajul de promovare în Liga a III-a

Reprezentanta județului Suceava, Siretul Dolhasca va lupta pentru un loc în Liga a III-a cu Unirea Mircești (Iași) și Bradul Borca (Neamț). 

Până nu de mult, formația pregătită de Constantin Ferariu își cunoștea doar un singur adversar de la barajul de promovare în Liga a III-a, și anume Unirea Mircești. Potrivit unui comunicat de presă a Asociației Județene de Fotbal Neamț s-a aflat și cea de-a treia participantă la acest baraj. Prin urmare nemțenii vor fi reprezentați de Bradul Borca.

Totodată, formația din Dolhasca va primi un sprijin important din partea primăriei orașului Dolhasca care și-a luat angajamentul că va suporta toate cheltuielile pentru acest baraj, inclusiv testele Covid-19.

Experimentatul jucător și antrenor al formației din Dolhasca, Constantin Ferariu consideră că echipa sa este pregătită de acest baraj din toate punctele de vedere, mulțumind primarului Isachi Decebal pentru implicarea și sprijinul față de echipă.

”Borca o echipă foarte bună cu jucători experimentați care pot face diferența oricând. Mirceștiul, de asemenea, o echipă bună și experimentată. Un plus pentru cei de la Borca fiind doar partea financiară, dar și noi avem câteva atu-uri și anume jucători experimentați precum Ghiarasim, Homneac, Ciubotariu, Băiceanu, Tofan și Caragea. Dolhasca este pregătită din toate punctele de vedere la acest baraj de promovare. Primăria Dolhasca este alături de noi și ne susține financiar testele de Covid care sunt necesare pentru participarea la acest baraj conform cerințelor atât ale Ministerului Sănătății cât și a Federației Române de Fotbal”, a declarat Constantin Ferariu, antrenorul Siretului Dolhasca. 

La barajul de promovare Siretul Dolhasca va face parte din grupa A, alături de reprezentantele judeţelor Iași și Neamț. La Iaşi, campionatul a fost suspendat definitiv vineri, 17 iulie, iar reprezentanta la baraj a fost desemnată Unirea Mirceşti. La Neamț, decizia a fost luat de Comitetul Executiv al AJF Neamț care a hotărât în urma consultărilor cu cluburile că Bradul Borca îndeplinește condițiile de participare la acest baraj.

Barajul pentru promovarea în Liga a III-a este programat să se desfășoare în perioada 1-9 august.

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts