DEZASTRUOS | Situația Forestei devine din ce în ce mai critică

Există zvonuri cum că echipa nu se va prezenta la meciul dintre CS Afumați și Foresta, programat sâmbătă. 

Chiar dacă în ultimele două săptămâni s-a vorbit mult despre rezolvarea problemelor la club, situația nu este nici pe departe a fi rezolvată. Cu toate că echipa a făcut o serie de meciuri foarte bune în ultimele etape chiar pe fondul acestor probleme, acum se pare că a ajuns cuțitul la os pentru mulți dintre ei. Fără salarii de câteva luni, fără masă, aceștia au fost nevoiți să ceară ajutorul familiilor pentru a-și putea plăti chiriile și cheltuielile de masă.

Conducerea clubului a căutat tot timpul soluții, însă ajutorul pe care l-a așteptat nu a venit nici de unde. Cu ușile închise i-au întâmpinat foarte mulți dintre cei cărora li s-a cerut ajutorul. Adăugând și alte cheltuieli care s-au acumulat la datoriile de până acum, clubul sucevean are nevoie doar de o minune pentru a supraviețui. Șansele sunt foarte mici, problemele ținându-se lanț după plecările unor nume sonore de la echipă, printre aceste nume există și persoane care au depus memorii la FRF pentru ca Foresta să le plătească salariile pe care le datorează. Cum nu există bani la club, Foresta riscă să plătească prin depunctare.

Suporterii au ajuns să nu mai înțeleagă situația actuală a clubului când inițial conducerea a anunțat că problemele sunt ca și rezolvate, ca mai apoi să apară în presă că de fapt nu e așa. Astfel, ne vedem ajunși în situația în care se vrea voit sau nu dispariția acestui club. Nu știm care sunt interesele, însă zilele trec, situația se agravează, jucătorii își pierd răbdarea și chiar îi înțelegem. Viața de fotbalist în România înseamnă să aduci bani de acasă și să te limitezi de la orice.

Însă, cum am spus și mai sus, detaliile pe care le-am scris sunt reale și chiar există posibilitatea ca jucătorii să nu se prezinte la următorul meci pe care Foresta îl va disputa în deplasare în compania formației CS Afumați.

Acesta este un semnal de alarmă, chiar nu se mai poate… Dacă nu vom reuși împreună să salvăm acest club, desființarea se apropie cu pași repezi. 

Total
0
Shares
Related Posts