”Piticul” vrea să debuteze cu dreptul pe banca ”galben-verzilor”

Foresta Suceava – UTA Arad, mâine pe stadionul Areni începând cu ora 11:00, etapa a XIV-a a Ligii a II-a. 

După ce i s-a luat și singurul punct obținut în deplasare și a revenit fără voia lor ”lanterna roșie” a ligii secunde, ”galben-verzii” se luptă mâine cu UTA Arad pentru a scăpa de ultima poziție. Florentin Petre, antrenorul Forestei, a anunțat că își dorește foarte mult să debuteze cu o victorie pe banca ”galben-verzilor”. Acesta își pune speranțele și în suporterii suceveni care pot fi decisivi în confruntarea de mâine. În altă ordine de idei, ”piticul” a susținut că este adeptul jocului ofensiv și vrea să implementeze acest stil de joc și la Suceava, unde spune el, că a găsit o serie de jucători cu calități deosebite însă acestora le lipsește o pregătire stagională serioasă. Fostul internațional se bucură de toată susținerea conducerii, fiind apreciat și în rândul jucătorilor.

Probleme de lot și într-o parte și în cealaltă

Dacă ”galben-verzii” au reușit să-l recupereze pe mijlocașul Andrei Cerlincă, aceștia nu se pot baza în continuare pe serviciile jucătorilor Vasilică Dănilă, Daniel Pappoe, Khaled Chalabi. De partea cealaltă, arădenii nu se pot baza pe serviciile portarului Bârnă.

Stahl, Strătilă și Polgar au revenit la antrenamente, iar atrenorul oaspeților Cristi Todea i-ar putea folosi

Adversarii de mâine ai Forestei, au efectuat un ultim antrenament pe stadionul Areni. La ședința de pregătire au participat toți jucătorii din lot, chiar și Polgar, despre care se spunea că nu va putea evolua, din pricina unei accidentări, care l-a făcut să se ceară afară în partida de la Afumați. El și-a revenit, la fel ca și Stahl și Strătilă.

“Au participat toți jucătorii, lotul e valid, iar asta e cel mai important. Sper ca la ora jocului să fie montați pentru a câștiga cele trei puncte. Sigur, lipsesc mulți alți jucători, care au evoluat în majoritatea meciurilor de până acum, dar trebuie să ne descurcăm cu ce avem acum la dispoziție. cei care vor evolua mâine sper să facă uitată absența celor care lipsesc” 

Cristi Todea: ”Trebuie să evităm, în primul rând, să aducem jucătorii lor înalți în careu.”

“Trebuie să evităm, în primul rând, să aducem jucătorii lor înalți în careu, având în vedere că în poarta noastră va fi un portar foarte tânăr, deci trebuie evitate fazele fixe, pe cât posibil. Avem, totuși, o apărare solidă, valoroasă, iar dacă ținem mingea departe de poartă nu cred că vom avea probleme. Aștept, în primul rând, să arătăm ca o echipă, deoarece individual avem jucători buni. Și la ultimul meci, de la Afumați, vreo 3-4 jucători au jucat foarte bine, dar ca echipă nu am fost ok, chiar de aceea am și pierdut calificarea. Despre Foresta știm că a făcut o schimbare de antrenor, chiar în această săptămână, știm că a și perdut la masa verde jocul cu Afumați, însă nu știm ce tactică va adopta la jocul cu noi”.

 

Total
0
Shares
Related Posts