Bucovina Rădăuți se impune în derby-ul cu Șomuz Fălticeni

În urma acestei victorii, Bucovina Rădăuți avansează în clasament și încheie anul pe locul al doilea la egalitate de puncte cu CSM Bacău. 

O înfrângere care îi anulează aproape orice șansă formației din Fălticeni să mai prindă un loc de play-off. Fălticenenii au condus pe stadionul ”Constantin Jamaischi” grație reușitei semnate de tânărul fotbalist Alexandru Savin în minutul 15 al primei reprize, însă lucrurile s-au schimbat în partea secundă a jocului. Fălticenenii, aproape de nerecunoscut în partea a doua a meciului, s-au văzut repede egalați de gruparea oaspete. Rădăuțenii au tras primul semnal de alarmă pentru fălticeneni în minutul 52 atunci când Alexandru Aftanache a restabilit egalitatea pe tabelă.

În minutul 74, gruparea antrenată de Ionuț Plămadă avea să treacă la conducere în urma golului înscris de Radu Ungurianu. Iar în minutele de prelungire ale jocului, orice speranță a formației din Fălticeni a fost risipită de golul 3 al Rădăuțiului semnat de Mugur Florescu. Cele trei puncte i-au adus pe rădăuțeni pe locul 2 în clasament aproape de Foresta Suceava care a terminat la egalitate, în deplasare, jocul cu CSM Bacău.

Înfrângerea Fălticeniului le-a complicat trupei lui Florin Ailenei sărbătorile de iarnă care cu siguranță va fi nevoită să se lupte pentru evitarea retrogradării după ratarea accederii în play-off. Campionatul Ligii a III-a se va relua în luna martie atunci când Bucovina Rădăuți va primi vizita pe teren propriu a grupării CSM Bacău, iar Șomuz Fălticeni se va deplasa la Vaslui pentru duelul cu Rapid Brodoc.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts