”Scurtă precizare” de Dragoș Negură

Văzând în ultima vreme un trend absolut constant de punere la colț a activității clubului Foresta Suceava vreau să vin cu o scurtă serie de precizări:

1. Foresta Suceava e echipa care a învins absolut meritat de două ori așa zisa campioană meritorie a Seriei I a Ligii a III-a în decurs de o lună și jumătate.

2. Foresta Suceava e singura echipă care fără să participe în prima ligă a întrecerii interne a adus pe propriul stadion în 3 ani pentru meciuri oficiale marile rivale ale fotbalului românesc (FCSB, fosta Steaua București și Dinamo București)

3. Foresta Suceava nu a înregistrat în anul calendaristic 2020 nici o înfrângere pe teren propriu în campionat, singurul meci pierdut acasă fiind 0-4 în optimile Cupei României în fața celor de la Dinamo București

4. În sezonul 2018-2019 echipa care a promovat (CSM Gloria Buzău) a pierdut un singur meci extern (la Suceava), iar în sezonul recent încheiat din cauza pandemiei Covid-19 tradiția s-a menținut (Aerostar Bacău a cedat extern doar pe Areni)

5. Spre deosebire de marea majoritate a echipelor din eșalonul al treilea, Foresta a avut într-un an și jumătate la Liga a III-a o medie de 1500, chiar 2000 de spectatori la meciurile de acasă, restul formațiilor adunând meci de meci zeci sau maxim sute de fani.

Așadar cred că o decență si o corectitudine în exprimare vis a vis de acest club ar trebui păstrată astfel publicul neutru putând să-și facă ușor o părere negativă fără a cunoaște situația. Sănătate tuturor!

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Total
0
Shares
Related Posts