Pentru Marius!

Știm cât de mult contează și cel mai mic ajutor pentru semenii noștri, iar site-ul SportSV.ro a fost mereu deschis pentru actele caritabile și de fiecare dată ne-am implicat și am sprijinit inițiativele tuturor de a face fapte bune. Același lucru îl vom face și acum când Marius Sarman, un membru al galeriei Forestei Suceava trece printr-o perioadă delicată în ceea ce privește sănătate sa. La aproape 47 de ani, Marius are nevoie de coronarografie (O cateterism coronarian este o procedură minim invazivă pentru a accesa circulația coronariană și camerele pline de sânge ale inimii folosind un cateter. Se realizează atât în ​​scop diagnostic, cât și intervențional. Cateterismul coronarian este unul dintre testele și procedurile diagnostice de cardiologie), iar costurile sunt destul de ridicate, peste posibilitățile sale.

Prin intermediul site-ului nostru, membrii galeriei Cavalerii Nordului sprijiniți și de echipa de fotbal Foresta Suceava scot la licitație un tricou din perioada când echipa locală evolua în Liga a II-a.

Regulamentul licitației

  • Licitația va avea loc pe pagina de facebook SportSV.ro în secțiunea de comentarii a acestui articol
  • În urma licitației se va decide un câștigător al tricoului în fucție de suma donată cea mai mare

”Marius este un suporter înfocat al echipei locale de fotbal Foresta, iar în aceste momente grele are nevoie de noi, cei care pot și vor să o facă din inimă și nu din obligații sau altceva… Am să trec direct la subiect nu înainte de a preciza că toți știm că această perioadă nefastă din viața omenirii a pus frână în drumul financiar al tuturor. Cu toate acestea cuvintele sunt de prisos acum. Este inutil să întrebam ”de ce?” și ”cum?” întrebării fără răspunsuri. Marius Sarman are nevoie urgent de coronarografie pentru că altfel viața lui este în pericol. Are nevoie de încă un stend sau două la inimă și asta urgent. Pe această cale ținem să mulțumim domnului președinte al clubului Foresta Andrei Ciutac pentru implicare.”, este mesajul transmis de membrii galeriei.

Suporterii scot la licitație tricoul lui Vlad Stănescu, iar câștigătorul va primi pe lângă tricou și un bonus care constă într-un fular al clublui

”Într-o perioadă dificilă pentru toată lumea, este foarte important să ne unim forțele, să ne sprijinim și să ne ajutăm reciproc. Clubul Foresta Suceava prin domnul președinte Andrei Ciutac a donat în scop caritabil pentru unul din suporterii înfocați al echipei Foresta, un tricou care va fi scos la licitație pentru a strânge suma de bani de care are nevoie, urmând o intervenție necesară urgentă pe cord la Târgu Mureș. De asemena cel care va câștiga licitația va beneficia din partea suporterilor și de un fular.”, au mai transmis suporterii Forestei.

Cei care vor să afle mai multe informații sau să-l ajute personal pe Marius Sarman o pot face prin a-l contacta pe facebook:

https://www.facebook.com/marius.sarman

 

Total
0
Shares
Related Posts