Bucovina Rădăuți > Foresta Suceava

Bucovina Rădăuți câștigă derby-ul local cu Foresta Suceava în urma unui hattrick de senzație reușit de Radu Ungurianu.

Etapa a VI-a a Ligii a III-a le-a adus față în față pe cele două formații sucevene, iar la final doar una singură a luat toate punctele puse în joc. Formația rădăuțeană pregătită de Florin Cristescu a câștigat grație reușitelor lui Radu Ungurianu în minutele 3, 50 și 67. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a deschis scorul cu o reușită de senzație direct din corner. Același Ungureanu a dublat avantajul gazdelor în minutul 50, iar ”galben-verzii” au oferit o replică prin Makongo care a redus din diferență. Elevii lui Moșteanu nu au mai reușit mare lucru până la final, iar gazdele au închis tabela în minutul 67. Rămasă și în 10 după eliminarea lui Chika din minutul 74, Foresta nu a mai pus probleme la poarta lui Udeanu, însă nici rădăuțenii nu au forțat proporțiile scorului.

Bucovina Rădăuți: Udeanu – Chiseliță, Sumanariu, Mateciuc, Coajă, Forizs, Săhlean, Dumea, Ungurianu, Şpac, Plămadă. Antrenor: Florin Cristescu. Au mai intrat: I. Coroamă, C. Coroamă, Stroe și Cimbru.

Foresta Suceava: D. Mihăescu – Arnold, Makongo, I. Mihăescu, Cimbru, Dorobanțu, M. Ilie, Chelari, Ongenda, R. Martin, Trofan. Antrenor: Ionuț Moșteanu. Au mai intrat: Atouba, Chika, Olowaseun și Netbai.

Pentru Bucovina Rădăuți urmează o deplasare la Huși unde va evolua în compania Hușanei, iar Foresta Suceava va avea parte de un nou derby, de această dată pe stadionul Areni, în compania formației Șomuz Fălticeni.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts