Ion Lungu: ”Rămânem în continuare alături de sportul sucevean”

În cadrul conferinței săpătămânale de presă, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a declarat că primăria va sprijini în continuare echipele de fotbal și handbal. Însă acesta a anunțat totodată că cele două cluburi trebuie să-și îndeplinească obiectivele la finele sezonului. Echipa de fotbal Foresta Suceava are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a, în timp ce echipa de handbal CSU Suceava are ca obiectiv promovarea în Liga Națională.

Ion Lungu: ”Atât la fotbal cât și la handbal trebuie să ne îndeplinim obiectivele”

 „Știu că sunt mulți iubitori de sport, dar este o veste proastă pentru Suceava, aceea că în măsura în care nu se ridică starea de carantină, activitățile sportive care se reiau în alte părți, la noi sunt restricționate. Eu nădăjduiesc ca și municipiul Suceava să aibă parte de o relaxare, în așa fel încât să putem fi și noi în rând cu lumea. Rămâne în continuare pentru noi o țintă să promovăm în Liga a II-a la fotbal și ne luptăm în continuare pentru acest lucru. Și la fel pentru Divizia Națională de handbal masculin. De altfel, rămânem în continuare alături de sportul sucevean. Așteptăm și noi să se ridice aceste restricții în așa fel încât cei care iubesc sportul să se poată bucura de sport”, a declarat Ion Lungu, primarul municipiului Suceava. 

În ceea ce privește handbalul, CSU Suceava are șanse reale de promovare, lucrurile sunt incerte când vine vorba despre fotbal, Foresta Suceava ocupă locul al doilea în clasamentul Ligii a III-a Seria I având cu 7 puncte mai puțin față de Aerostar Bacău, ocupanta primului loc.

O altă problemă pentru județul Suceava o poate reprezenta prelungirea perioadei de carantină motiv pentru care sportivii din afara localității nu-și vor putea relua activitatea. O incertitudine o reprezintă și reluarea campionatului Ligii a III-a conform informațiilor transmise atât de Ministerul Tineretului și Sportului, dar și de Federația Română de Fotbal care e mai preocupată ce se va întâmpla în primul eșalon fotbalistic.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts