Adrian Chiruț și Iulian Andrei, voluntari în Fundația Umanitară Nord 2001

Antrenorii formației de handbal CSU Suceava, Adrian Chiruț și Iulian Andrei se implică intens în lupta împotriva virusului SARS-CoV-2. 

La aproximativ o lună distanță de la licitația de echipamente sportive organziată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei pentru a ajuta Spitalul Județean de Urgență Suceava, cei doi antrenori ai clubului sucevean de handbal își arată sprijinul în continuare față de comunitatea locală prin acțiuni de voluntariat. În această perioadă, antrenorii echipei de handbal CSU Suceava au fost prezenți în orașul Siret acolo unde au împărțit kituri cu dezinfectant, mănuși, măști de protecție și flyere cu informații despre prevenirea noului coronavirus.

”Voluntari în Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România, antrenorii de handbal la Clubul Sportiv Universitar din SuceavaAdrian Chirut și Iulian Andrei, pe lângă contribuția și implicarea pe care au avut-o în organizarea licitației cu bunuri aparținând marilor sportivi, în urma căreia s- au adunat aproximativ 50.000 de lei, au hotărât să ne ajute din nou.Aceștia au fost prezenți în orașul Siret unde au împărțit kituri pregătite de Fundație persoanelor vulnerabile cu care au interacționat.Kiturile distribuite conțin: 1 sticlă dezinfectant pentru suprafețe, 1 sticlă dezinfectant mâini, 1 pereche mănuși, 1 mască și 1 flyer cu informații utile în această perioadă.
Pentru demersurile noastre viitoare avem nevoie de susținerea tuturor, a fiecăruia dintre voi.Vă așteptăm să vă alăturați prin donații acțiunilor noastre umanitare.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul
#donezEU ”, se arată într-o postare a fundației pe o rețea de socializare. 

Până când vor fi reluate sporturile colective în România, antrenorii echipei de handbal, Adrian Chiruț și Iulian Andrei, pun umărul pentru a-i ajuta pe semenii lor să treacă mai ușor peste această perioadă.

Puteți urmări și câteva imagini de la actul de voluntariat prestat de cei doi antrenori:

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts