Sponsori Sponsori

Liteniul și Juniorul Suceava, pe urmele liderului Șomuzul Preutești

Meciuri spectaculoase și goluri multe în etapa a IX-a a Ligii a IV-a InterConti. ASA Rarău, Juniorul Suceava și Bucovina Dărmănești au câștigat la scor în această rundă. 

Viitorul Liteni și Juniorul Suceava continuă seria de rezultate pozitive în Liga a IV-a și se mențin aproape de liderul Șomuzul Preutești. Nu mai puțin de 25 de goluri s-au înscris în etapa cu numărul 9 a Ligii a IV-a. Bucovina Dărmănești a oferit scorul etapei după 5-0 cu Sporting Poieni Solca.

ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc a făcut instrucție cu echipa secundă a Forestei Suceava. Andrei Vaman în minutul 11, Alex Jitariuc în minutele 23 și 27 și Mihai Balint în minutul 70 au fost marcatorii formației câmpulungene care și-au adjudecat toate punctele în acest joc. Juniorul Suceava a câștigat cu același scor precum ASA Rarău în fața formației Concordia Grămești.

Moldova Drgăușeni a remizat pe teren propriu cu Academica Gălănești, scor 2-2. Viitorul Liteni a trecut cu 3-1 de ACS Recolta Fântânele, iar Bucovina Dărmănești a demolat-o pe formația care face doar act de prezență în Liga a IV-a, Sporting Poieni Solca. Călin Bodnariuc, David Barbir (2 goluri), Marius Zaharie și Andrei Grigoriciuc au punctat pentru formația din Dărmănești.

Victoria Vatra Moldoviței a obținut cele trei puncte în partida cu Siretul Dolhasca după 2-0 pe teren propriu. Trupa lui Constantin Ferariu se află într-o scădere de formă. Progresul Frătăuții Vechi și CSM Dorna Vatra Dornei și-au împărțit punctele după 1-1. Șomuzul Preutești a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a InterConti:

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts