Sebastian Nechita, aproape de un transfer la ASU Politehnica Timișoara

Unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști ai județului Suceava a fost monitorizat în ultima perioadă de formația de Liga a II-a, ASU Politehnica Timișoara. 

Formația de ligă secundă, Politehnica Timișoara, este interesată de serviciile internaționalului U17 Sebastian Nechita. Fotbalistul legitimat la Juniorul Suceava s-a remarcat prin evoluții constante atât în Liga a IV-a cât și la naționala României U17.

Sergiu Bumbu: ”Sebastian Nechita este unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din țară”

„Sebi este unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din țară la categoria de vârstă 2003 și s-ar plia excelent pe stilul Poli. La Timișoara ar găsi un mediu excelent pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Juniorul Suceava reprezintă un proiect de viitor pentru fotbalul sucevean și sigur academia domnului Pantea va mai promova jucători talentați.” a declarat Sergiu Bumbu, directorul de imagine al formației Politehnica Timișoara. 

Politehnica Timișoara ocupă locul 6 în Liga a II-a la 4 puncte de locul 3 ocupat de Rapid București, loc care duce la barajul pentru promovarea în Liga I. Timișorenii au ajuns la un acord din partea clubului în privința transferului lui Sebastian Nechita, însă managerul formației Juniorul Suceava, Bogdan Pantea a declarat că decizia finală stă în mâinile jucătorului.

Bogan Pantea: ”Jucătorul este pregătit de o astfel de provocare”

„Poli Timișoara ar reprezenta un pas important în cariera lui Sebi, atât fotbalistic cât și cultural. În ultima perioadă evoluțiile lui au atras atenția multor cluburi importante din România. Dacă totul decurge bine, transferul se va face la vară. Jucătorul este pregătit de o astfel de provocare, dar decizia îi aparține. Le urăm succes celor de la Poli și lui Sergiu Bumbu în special; să ajungă unul dintre cei mai buni manageri sportivi.” a declarat Bogdan Pantea, managerul formației Juniorul Suceava. 

Sebastian Nechita a fost monitorizat în trecut de formații de prim eșalon ca FCSB, Universitatea Craiova sau FC Botoșani, dar și de Foresta Suceava, de care a fost aproape de un transfer în această iarnă.

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts