Sponsori Sponsori

”Golani” cu suflet mare

În general știm foarte bine ce se vorbește despre persoanele care fac parte din galeriile echipelor de fotbal. Termenii de huligani, golani, derbedei sunt asociați destul de des cu aceste persoane. Ei bine, nu acesta este și cazul unor băieți care fac parte din grupul Zmk Deliru’.

Deși, nu-i mai vedem în peluza suceveană de ceva vreme, ei au ales să se implice în această perioadă mai mult în problemele comunității sucevene. Cu sprijinul și implicarea Lotului Olimpic de Canotaj, Asociației Sportive Airsoft Bucovina – ASAB, artistului Ciprian Petroaie, dar și a multor persoane cu suflet mare, mai multe familii de pe raza județului Suceava s-au putut bucura de numeroase produse, alimente, haine, dar și diverse bunuri de care aveau mare nevoie.

Mai exact, un număr de 14 familii vor avea parte de un zâmbet de sărbători, un zâmbet pe care acești oameni l-au pus acolo unde viața nu a fost atât de ușoară. Gestul i-a copleșit până la lacrimi pe copii, părinți, dar și bunici, însă oamenii ăștia de care vă povestesc sunt adevărați eroi pentru acele familii. Și lacrimi în ochi au avut și cei care s-au alăturat acestei inițiative.

Oricât de puternic ai fi, te gândești că în locul lor ai putea fi chiar tu, iar dacă nimeni nu-ți întinde măcar o mână de ajutor, greutățile vieții te pot doborî oricând. Iar acest gest a venit cu siguranță din sentimentul multora că în copilărie nu au avut parte tot timpul de sărbătorile pe care și le-au dorit, iar acest lucru i-a determinat să nu-și uite semenii pentru că “Dar din dar se face Rai”.

Ați arătat încă o dată că “huliganii” sunt de fapt oameni cu suflet mare. Felicitări pentru inițiativă și sunt convins că nu vă veți opri aici.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts