Maratonul START Bucovina | Știai că poți alerga și ajuta în același timp?!

START BUCOVINA te provoacă la o cursă urbană în care nu doar că alergi pentru rezultate personale, dar ai șansa să alergi pentru a ajuta tinerii talentați, cu potențial imens, dar resurse financiare precare să urmeze visul care i-a definit și motivat din totdeauna: sportul.

Drept urmare, te informăm încă de pe acum că suma strânsă în cadrul semimaratonului va fi redirecționată către tinerii sportivi talentați și cu situații financiare precare.

Susținerea și îndrumarea lor pune încă o cărămidă la temelia pe care o construim atât de puternic în jurul viitorului comunității noastre, fapt care constituie și scopul semimaratonului START BUCOVINA 2019.

Echipa GI Fundația Comunitară Bucovina pune totul la dispoziția ta: medalii, diplome, tricouri de participant, premii atractive, zonă de revitalizare, traseu sigur, și premii pe măsură. Traseul este 100% accesibil persoanelor cu dizabilități ♿️, care pot concura singuri sau ajutati de un prieten! Și, pentru a păstra faptele bune în memoria comunității, punem la dispoziție o mini-sesiune foto la linia de finish.

START-BUCOVINA-30-IUNIE-2019

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina care promovează evenimentul: 

https://www.facebook.com/events/343318252962379/

Total
0
Shares
Related Posts