Sponsori Sponsori

Ana Maria Prodan, Nicolae Stanciu și Alex Bourceanu vor asigura operația și recuperarea lui Sergiu Ieremie

În urma campaniei inițiate de președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton s-au alăturat numeroși fotbaliști suceveni care și-au donat tricourile pentru a fi scoase la licitație în cadrul paginii de facebook SportSV.ro. Bucuria a fost mare în momentul în care oameni inimoși au vrut să-l ajute pe Sergiu și care au licitat în cadrul acestei campanii.

Un impact destul de mare l-a avut și știrea care a promovat această campanie pe care împreună cu președintele Asociației Județene de Fotbal, Ciprian Anton am reușit să o facem vizibilă și la nivel național. Pe lângă interesul românilor din țară, dar mai ales a celor din diaspora am avut bucuria de a afla și de dorința de implicare a trei personaje cunoscute fotbalului românesc și nu numai: impresarul Ana Maria Prodan, dar și fotbaliștii Nicolae Stanciu și Alexandru Bourceanu.

Președintele AJF Suceava, Ciprian Anton a ținut să le mulțumească acestora prin intermediul unei rețele de socializare:

”Se vor bucura din nou împreună! Sergiu va pleca la București unde va fi consultat, operat și va face recuperare medicală!
Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. O să spun doar atât: Mulțumesc: Ana Maria Prodan ,Nicolae Stanciu, Alexandru Bourceanu⚽️⚽️⚽️
Chiar dacă am reușit ceea ce mi-am propus să strâng suma necesară pentru operație și recuperare licitația noastră continuă ….Sergiu va fi cel care va alege unde se vor duce banii oferiți de dumneavoastră pentru cele 10 tricouri!”, a precizat în postarea sa, Ciprian Anton. 

Astfel, puteți licita în continuare pentru tricourile oferite de: Alex Buziuc, Vali Buhăcianu, Doru Popadiuc, Sebi Nechita, Cosmin Țucaliuc, Cătălin Golofca, Florin Plămadă, Lucian Goian, Mihai Roman și Toma Niga.

Banii strânși din aceste licitații vor fi oferiți de Sergiu către un alt caz umanitar. Noi vă mulțumim pentru implicare și pentru spirtul civic de care ați dat dovadă! Încă o dată ați dovedit că sportul unește oamenii!

Le mulțumit totodată și fotbaliștilor suceveni pentru caracterul deosebit de care au dat dovadă! Mulțumim tuturor! Împreună pentru Sergiu!

Puteți licita în continuare pentru tricourile lui: 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts