Sponsori Sponsori

Mario Bai, noul Alexandru Buziuc?!

Născut pe 21 decembrie 2006, Mario a primit un cadou neașteptat din partea lui Morariu Gh Piti, câștigătorul licitației pentru tricoul lui Alexandru Buziuc. Iar tricoul pe care l-a primit Mario a fost chiar de ziua acestuia pe 21 decembrie. Am stat puțin de vorbă și cu antrenorul lui Mario, profesorul Andrei Ițco și am aflat că acesta este un copil talentat și despre care cred că ar putea într-o zi să ajungă la nivelul lui Alex Buziuc.

Mario Bai este legitimat la LPS Suceava fiind mijlocaș stânga, dar totodată unul dintre cei mai de perspectivă jucători din generația sa a Liceului cu Program Sportiv.

Andrei Ițco: ”Vom mai auzi de Mario și în viitor”

”Am plăcerea să lucrez cu Mario de peste 5 ani. Mario este un copil cu reale calităţi, ambiţios şi cu o tehnică în regim de viteză foarte bună! Sper şi am încredere că va ajunge acolo unde îşi doreşte, şi că vom mai auzi de el şi în viitor!”

Andrei ne-a relatat și câteva premii individuale pe care le-a obținut Mario de-a lungul timpului: 

  • Jucătorul turneului “Cupa Moş Crăciun” ediţia a XI –a
  • Golgheterul turneului “Cupa Moş Crăciun” ediţia a X –a

Premii cu echipa:

  • Locul III în România “Trofeul Gheorghe Ola” sezonul 2015
  • Locul I “Balkan Elite Cup “ ediţia a IV-a 2019
  • Locul I “Enjoy Sport Winter Cup“ 2018
  • Locul II “Braşov Indoor Cup“ 2017
  • Locul II “Fragaria Cup“ Slovacia 2016
  • Locul I “Cupa Play” Bacău 2016
  • Campion Judeţean U13 ediţia 2018-2019

În urma dorinței domnului Morariu Gh Piti, Mario a primit drept cadou tricoul lui Alexandru Buziuc înmânat de președintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Cu siguranță Mario va ajunge acolo unde își dorește dacă va fi în continuare la fel de serios și va munci la fel de mult.

Colectivul SportSV.ro dorește să-i mulțumească domnului Morariu Gh Piti care a făcut fericiți doi sportivi, unul dintre ei este Sergiu Ieremie celui care i-au fost redirecționați banii în cont și pe Mario Bai care vă pot spune că i-am citit bucuria pe chipul său de copil atunci când președintele AJF Suceava, Ciprian Anton i-a oferit tricoul lui Alexandru Buziuc. Mult succes, Mario! Felicitări, domnule Morariu!

 

Articol scris de: Adrian Negru 

Total
0
Shares
Related Posts