Sponsori Sponsori

Staff-ul și jucătorii CSU Suceava, în continuare implicați în acte de voluntariat

Staff-ul și jucătorii echipei de handbal CSU Suceava sunt implicați în continuare în rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitatea din județul Suceava. 

Iulian Andrei, antrenorul secund și Eduard Duman, portarul formației CSU Suceava au ajutat prin intermediul Fundației Umanitare Nord 2001 o bătrână bolnavă din satul Chiril, comuna Crucea, județul Suceava. Cei doi s-au deplasat la domiciliul bătrânei pentru a-i oferi câteva produse cu care să se descurce pentru o vreme. Clubul CSU Suceava nu este la primul act de ajutorare a semenilor, în urmă cu aproximativ o lună, antrenorii Adrian Chiruț și Iulian Andrei au organizat o licitație prin care s-au strâns circa 50.000 de lei, bani care au fost donați ulterior Fundației Umanitare Nord 2001. Cei doi s-au implicat și în alte acte de voluntariat în cadrul Fundației, iar de curând li s-a alăturat și portarul echipei, Eduard Duman.

”O bătrână bolnavă din satul Chiril, comuna Crucea, județul Suceava, Rusu Aneta, ne-a contactat pentru a ne solicita ajutorul, alimente pentru traiul zilnic. Din partea Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România s-au deplasat la fața locului, voluntarii noștri Eduard Duman – portar CSU Suceava împreună cu Iulian Andrei – antrenor CSU Suceava, pentru a-i înmâna bătrânei o serie de produse cu care să se descurce pentru o vreme. O parte din alimente au fost donate de către Borhan Ramona Mihaela de la Mobispeed SRL, căreia îi mulțumim pentru implicare.
Pentru demersurile noastre viitoare avem nevoie de susținerea tuturor, a fiecăruia dintre voi. Vă așteptăm să vă alăturați prin donații acțiunilor noastre umanitare.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul”, se arată în comunicatul transmis de către pagina de facebook Sânge pentru România

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Sânge pentru România

Total
0
Shares
Related Posts