Fotbalist în Bucovina | Vlăduț Costan, fotbalist și inginer la AVASTAR

Așa cum ați cerut într-o postare în care am cerut recomandări, astăzi îl vom cunoaște pe Vlăduț Costan. 

Mi-am propus să încep într-o notă puțin mai amuzantă acest articol și chiar mă gândeam la un moment dat că ar trebui să vorbesc cu colegii mei și să facem încă un proiect care să se numească ”Fotbalist, caut nevastă”, de ce zic asta?! Pentru că în județul nostru sunt mulți fotbaliști singuri. Ok, totuși să trecem la lucruri mai serioase. Pe Vlăduț Costan îl știu de la începutul proiectului ”Turul județului la fotbal” încă de la primele vizite în Dolhasca, un jucător cu reale calități, muncitor, amuzant, dar de multe ori cu capul în nori și nu o spun în sens negativ. Modest de fel, Vlăduț activează la CSO Siretul Dolhasca de ceva timp, însă atunci când nu se află pe terenul de fotbal este inginer de industrie alimentară la firma Avastar. Fără să povestesc eu prea multe despre el, vă las să-l cunoașteți în rândurile ce urmează:

”Bună! Numele meu este Costan Sprivac Paul Vlad sunt un simplu jucător de fotbal (nu fotbalist) ce activez de câțiva ani la CSO Siretul Dolhasca.

Sunt polivalent, deci pot juca cam pe orice post, dar nu portar ca nu îmi vin mănușile. Junioratul l-am început la Dolhasca și l-am continuat la Viitorul Liteni. Am avut o tentativă de a intra în fotbalul mare dând probe la Sporting Suceava, dar condiția fizică de atunci a făcut ca eu să nu o iau pe acest făgaș. Apoi am făcut o pauză de câțiva ani în fotbalul județean. Până s-a reînființat Siretul Dolhasca și de atunci îmi ocup duminicile și nu numai cu acest fenomen.

Echipa de la Dolhasca este una a prietenilor, a băieților de aici conduși, bineînțeles de ‘Fiara’, fosta mare valoare a fotbalului, Ferariu Constantin. Referitor la numele meu, vă rog să nu râdeți căci este lung precum cariera mea de ‘fotbalist’.

Am început studiile la Universitatea ‘Ștefan cel Mare’ la Facultatea de Inginerie Alimentară în anul 2014 după terminarea liceului. Am absolvit facultatea și m-am angajat la Auchan Suceava, apoi a survenit în viața mea o oportunitate, m-am angajat la SC Avastar, ca inginer de industrie alimentară. Îmi place ceea ce fac și pot spune că îmi ador locul muncă. Aici zi de zi încercăm să le oferim clienților carne și produse din carne de o calitate superioară. Asta e și rolul meu…de a superviza și de a veni cu soluția pentru îmbunătățirea proceselor de producție și, implicit a produselor noastre. Când nu mă aflu pe terenul de fotbal am diverse activități cum ar fi cititul, ieșirile cu prietenii și altele.”

Țin să-i transmit și eu un mesaj lui Vlăduț, sunt convins că după acest articol vei avea o mărire de salariu. 🙂

Așa cum anticipam, nu putea să lipsească simțul umorului din interviul lui Vlăduț Costan, însă una peste alta, e un băiat cu bun simț. Dar noi, totuși, mai avem o poză cu Vlăduț, păcat că antrenorul Viitorului Liteni, Demis Maranda, a ținut să i-o «strice»

Articolul de astăzi a fost într-o manieră mai amuzantă, mai friendly. Am încercat să aducem pe chipul vostru câte un zâmbet, însă de săptămâna viitoare revenim la lucruri mai serioase. Începe campionatul Ligii a IV-a și totodată și proiectul ”Turul județului la fotbal”, ne vedem din nou pe tarlalele din județ! Mult succes, Vlad!

Așadar am reușit să cunoaștem până acum povestea a paisprezece fotbaliști cu job-uri diferite și totodată caractere deosebite, iar județul nostru are chiar zeci de astfel de exemple. Ajută-ne să cunoaștem povestea altui fotbalist pentru care fotbalul nu este singura meserie pe care o practică. Dacă știi pe cineva ca Vlăduț Costan, Adrian Ungureanu, Bogdan Misiuc, Răzvan Bîgu, Andrei Aileni, Ioan Vlăduț Gheorghe, Vasile Solcan, Daniel Cristescu, Ion Lupăștean, Șerban Macsim, Cătălin Vasiliu, Vlăduț Amariței, Florin Sava și Oto Andrei Negură, te rugăm să ne scrii în privat, iar noi vom contacta persoana respectivă.
Articol scris de: Adrian Negru
Total
0
Shares
Related Posts