PREMIERĂ | Fotbalist în Bucovina | Atunci când fotbalul e o pasiune

De ceva timp mă bătea un gând, după succesul cu proiectul ”Turul județului la fotbal”, am decis împreună cu colectivul GalbenVerde.ro să mai facem un proiect inedit, un proiect care să prezinte de data aceasta oamenii din fotbalul mic.

Vlăduț Amariței este fotbalist în cadrul echipei ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc. Pasiunea pentru fotbal este de weekend, în restul săptămânii are alte două ocupații, cea de DJ și cea de asistent medical generalist. Însă eu zic că ar trebui să-l lăsăm pe el să se prezinte:

Salut! Numele meu este Amariței Vlădut și în primul rând prima mea meserie să zic așa este cea de asistent medical generalist… În al doilea rând sunt și DJ și în al treilea și ultimul rând fotbalist… Este poate cea mai mare plăcere a mea fotbalul, sportul, mișcarea… Ce pot să zic despre cum am început toate aceste joburi/hobby-uri… Cea de asistent medical, am început-o acum 6 ani când am terminat liceul și am zis că cea mai bună latură ar fi o post liceală inițial am vrut pe kinetoterapie, dar nu s-a putut și nu am vrut să pierd 1 an și m-am înscris la AMG unde am făcut 3 ani de școală… După ce am terminat școala mi s-a ivit un post de asistent medical și în prezent tot aici lucrez… Despre hobby-ul cel de Dj a început acum 8 ani de zile îmi plăcea foarte mult ceea ce făcea un prieten și sâmbătă de sâmbătă am mers am stat lângă el după care a început sa îmi arate cu ce se “mănâncă” această meserie, pentru unii plăcere pentru alții un loc de muncă… după care am început să merg sâmbăta asta într-o parte, 2-3 weekend-uri acasă după care alte weekend-uri în altă parte și asa ușor-ușor am început să am weekend de weekend, dar totul este o plăcere, financiar nu pot să zic că e foarte wow. Fotbalul… Fotbalul este plăcerea mea nevinovată ca să zic așa, am început să practic acest sport la echipa de juniori a Forestei Moldovița… După care ușor-ușor am început sa cochetez cu echipa de seniori, am fost și portar atacant, dar cel mai bine mă simt în spate, fundaș. Să facem un rezumat, mă împac foarte bine cu tot ceea ce fac… În timpul săptămânii asistent medical, iar în weekend sâmbătă club și duminica dimineața meci… Oricât de obosit aș fi sau oricât de greu mi-ar fi duminică dimineața sunt fresh pentru încă un meci… Am trecut și prin accidentări, am avut picioarele în gips de patru ori, dar tot nu m-am lăsat de “sportul rege”.

Ca Vlăduț Amariței sunt mulți alți fotbaliști în județul Suceava și în perioada următoare vom posta povești ale altor fotbaliști care în restul săptămânii au un job, iar în weekend practică acest sport. Fotbalist în Bucovina aduce în atenția dumneavoastră oamenii care stau în spatele fotbalului mic.

PS: Dacă știți și alți fotbaliști ca Vlăduț, puteți să ne scrieți pe privat, iar noi vom scrie povestea lor.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts