Sponsori Sponsori

Bucovina Dărmănești – Viitorul Liteni, o reeditare a finalei de anul trecut

Bucovina Dărmănești și Viitorul Liteni se întâlnesc, joi, 29 iunie, începând cu ora 18:00, pe stadionul Areni, în finala Cupei României – faza județeană. 

Întrebarea este ”Cine?”. Cine va pune mâna pe Cupa României – faza județeană? O întrebare la care vom afla răspunsul, joi, 29 iunie, începând cu ora 18:00, pe stadionul Areni. Bucovina Dărmănești și Viitorul Liteni reeditează finala Cupei României de anul trecut, însă de atunci și până în prezent ambele formații au suferit schimbări la nivelul lotului, dar dorința rămâne la fel de mare. Gruparea din Dărmănești speră să cucerească trofeul și să facă uitată înfrângerea din finala din sezonul 2021-2022, în timp ce jucătorii lui Demis Maranda și Cătălin Holca vor să facă eventul după câștigarea campionatului și câștigarea barajului de promovare în Liga a III-a.

”Suntem echipa mai mică, Liteni este echipa favorită în câștigarea Cupei, este echipa mai experimentată și a dominat fotbalul județean în ultimii ani. Sperăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor și să facem un spectacol frumos și plăcut publicului. Pentru noi este mulțumitor că am ajuns din nou aici, este competiția care ne place și de care avem cele mai plăcute amintiri.”, a declarat Andrei Grigoriciuc, președintele echipei Bucovina Dărmănești.

De partea cealaltă, Demis Maranda, antrenorul echipei din Liteni, speră ca jucătorii să nu-și subestimeze adversarul dacă nu vor să aibă parte de surprize neplăcute. Acesta este totuși încrezător că echipa sa poate reuși eventul în acest sezon.

”Va fi o reeditare a finalei de anul trecut, unde ne-am impus cu 3-2. Sperăm să ne atingem și ultimul obiectiv din acest an, după câștigarea campionatului și promovarea în Liga a III-a. Totuși, avem în față un adversar redutabil care a fost ”o nucă tare” pentru noi în campionat. Va fi o partidă echilibrată, dar sper că experiența și maturitatea echipei noastre să facă diferența. Mizăm pe sprijinul galeriei noastre extraordinare și pe stadionul Areni, fapt ce ne va motiva în plus în obținerea victoriei.”, a declarat Demis Maranda, antrenorul formației Viitorul Liteni.

În finala de anul trecut, Viitorul Liteni s-a impus cu scorul de 3-2 în fața Bucovinei Dărmănești grație reușitelor semnate de Lungu, Bijec și Malanca, iar pentru formația manageriată de Grigoriciuc a punctat Zaharie și a beneficiat de asemenea și de un autogol a goalkeeperului din Liteni.

Câteva sute de spectatori au animat atunci tribunele stadionului Areni, iar la partida de acum se așteaptă un număr cel puțin la fel de mare ca cel de anul trecut. Intrarea la meci este gratuită, iar cei care nu ajung la meci pot urmări duelul dintre cele două formații pe pagina de facebook SportSV.ro într-o transmisiune LIVE VIDEO care va fi comentată de Adrian Negru și Dragoș Negură.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Bucovina Dărmănești 

Total
0
Shares
Related Posts