Dorin Goian a demisionat de la CSM Bucovina Rădăuți

Fostul internațional român, Dorin Goian și-a încheiat socotelile cu formația de Liga a III-a, CSM Bucovina Rădăuți. 

Dorin Goian a decis să demisioneze din cadrul echipei rădăuțene după o perioadă de doi ani și jumătate petrecută pe banca tehnică a galben-albaștrilor. ”Goe” a transmis un ultim mesaj după ce a demisionat în care mulțumește întregii conduceri administrative (director, președinte, oamenii de la stadion) și primarului din Rădăuți pentru susținere:

”Băieți, astăzi mi-am dat demisia de la Bucovina Rădăuți din motive personale. M-am gândit mult până să iau această decizie și am ajuns la concluzia că trebuie să fac acest lucru. Am petrecut doi ani și jumătate grozavi alături de voi, au fost momente frumoase, mai puțin frumoase peste care am trecut împreună. Vă mulțumesc pentru tot…sunteți o echipă superbă și niște caractere frumoase cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Dacă am supărat pe cineva în decursul acestei perioade am făcut-o neintenționat sau pentru a îmbunătăți unele lucruri în jocul vostru sau al echipei. Sper să mai avem ocazia să lucrăm împreună în viitor și sunt sigur că mulți dintre voi aveți multe de dovedit în fotbal. O să rămâneți în sufletul meu și vă voi susține necondiționat.
Vă doresc multă baftă, spor și sănătate!
P.S. Veți rămâne tot timpul «milionarii» mei!”. 

Pe parcursul acestor doi ani și jumătate, CSM Bucovina Rădăuți a avut cele mai bune rezultate pe plan fotbalistic în ultimul deceniu. Sezonul trecut echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a reușit să se situeze pe poziția a doua. În acest sezon, rădăuțenii au terminat turul pe locul al patrulea la opt puncte distanță de prima poziție.

Totodată, rămâne de văzut ceea ce se va întâmpla cu formația rădăuțeană, existând zvonuri cum că plecarea lui Dorin Goian se leagă și de faptul că diverse persoane apropiate clubului și-ar dori ca cei din administrația clubului să accepte oferta Forestei Suceava pentru doi dintre jucătorii ”galben-albaștrilor”. Situația financiară de la finele sezonului era totuși una destul de precară, în ciuda faptului că jucătorii erau cu salariile la zi. Diverse surse spun că primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar și-ar dori să retragă echipa din campionat la finalul sezonului.

 

Articol scris de: Adrian Negru 

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
20
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts