Sponsori Sponsori

Larix Dornișoara a defilat în fața echipei secunde a Șomuzului Fălticeni

Larix Dornișoara, Juniorul Fălticeni, Bradul Vama și Dream Team Ipotești continuă seria victoriilor în Liga a V-a.

Larix Dornișoara merge ceas în Seria a II-a a Ligii a V-a. Gruparea din Poiana Stampei face golaveraj și în etapa a doua. Larix s-a impus cu scorul de 11-0 în deplasare în fața echipei secunde a Șomuzului Fălticeni. Cristian Frunză (4 goluri), Radu Apostolache (2 goluri), Dorin Ursu, Mariu Irtan, Cristian Bugnar, Ovidiu Hordouan și Sergiu Costin și-au trecut numele pe lista marcatorilor în umilința echipei fălticenene.

Juniorul Fălticeni adună puncte în acest start de campionat și ajunge la șase din șase posibile. Trupa lui Eduard Lichtenstein se impune cu scorul de 3-1 în fața unei formații bune ale Ligii a V-a, Avântul Frasin. Pentru gazde au înscris Ovidiu Cristea, Florin Bidan și Nicolae Ailenei, în timp ce pentru oaspeți a punctat Florin Ursoi.

Vânătorul Dorna Candrenilor obține o victorie importantă pe teren propriu în fața grupării Stejarii Dragomirnei, scor 2-1. Pentru gazde au înscris Marius Ioniță și Ionel Axinte.

Carpatic Suceava și Bradul Vama au oferit unul dintre cele mai spectaculoase jocuri ale week-end-ului în fotbalul județean. Gazdele au cedat cu scorul de 4-5. Gruparea din Vama se menține în lupta pentru primul loc ajungând la a doua victorie în două etape.

Dream Team Ipotești obține al doilea succes în jocurile oficiale în Liga a V-a. Trupa lui Daniel Bălan se impune cu 3-1, în deplasare, în fața formației Valea Suhei. Pentru ipoteșteni au înscris Lucian Bujoreanu (două goluri) și Claudiu David.

Clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 2 6p
2 ACS Bradul Vama 2 6p
3 ACS Juniorul Fălticeni 2 6p
4 ACS Dream Team Ipotești 2 6p
5 ACS Avântul Frasin 2 3p
6 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 2 3p
7 ACS Stejarii Dragomirnei 2 0p
8 ACS Carpatic Suceava 2 0p
9 ACS Valea Suhei 2 0p
10 ACS Șomuz II Fălticeni 2 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Alex Isopel 

Total
0
Shares
Related Posts