Foresta se impune la Bacău și își consolidează poziția în clasament

Foresta Suceava este singura formație suceveană care a obținut maximum de puncte în această etapă.

”Galben-verzii” dau semne de revenire, iar victoria din runda cu numărul 12 în fața formației CSM Bacău, o menține pe un loc care îi permite prezența în play off. Elevii lui Ionuț Moșteanu au câștigat grație reușitelor semnate de Adrian Dorobanțu, Chika Odoh și Karime Makongo.

În prima repriză, sucevenii și-au făcut jocul ușor încă din startul partidei după ce Adrian Dorobanțu a înscris în minutul 5 de la punctul cu var. 12 minute mai târziu, Chika Odoh dublează avantajul sucevenilor pe tabelă. Scorul de 2-0 s-a menținut până la pauză.

În partea secundă a meciului, sucevenii nu au mai forțat fiind liniștiți de avantajul de pe tabelă, însă în minutul 60, Ionuț Furtună reduce din diferență. Scorul devenea 2-1, iar ”galben-verzii” au tratat mult mai serios cele 30 de minute rămase până la final. În minutele de prelungire ale jocului, Karime Makongo încheie orice socoteală pentru băcăuani și le dă lovitura de grație. Foresta câștigă cu 3-1, iar cele trei puncte ajung în ”buzunarele” sucevenilor. În urma acestui rezultat, ”galben-verzii” se mențin la 6 puncte în sptatele liderului CS Dante Botoșani și la 4 în fața formației de pe locul 3, ocupat de Șomuz Fălticeni.

În runda următoare, Foresta Suceava va primi vizita pe teren propriu a formației Sporting Juniorul Vaslui.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto captură: ȘtiriSuceava.net

Total
18
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts