Daniela Maria Polonic, noua campioană națională de tineret la categoria 64 de kg

Suceava se poate lăuda cu rezultate deosebite obținute în ultima perioadă în boxul feminin.  

În această săptămână, la Eforie Nord s-a desfășurat Campionatele Naționale de box feminin. Clubul Sportiv Municipal Suceava a reușit să câștige trei medalii dintre care două de bronz și una de aur. Romina Iosub (categoria 60 de kilograme), la tineret, și Alexandra Crihan (categoria 65 de kilograme), în întrecerea cadetelor, au obținut medaliile de bronz. Daniela Maria Polonic a obținut medalia de aur după ce a reușit să cucerească titlul de campioană națională de tineret la categoria 64 de kilograme. Cele trei sucevene au fost pregătite de către antrenorul Andu Vornicu.

Imediat după ce a reușit să cucerească titlul de campioană națională pentru al treilea an consecutiv, Daniela Maria Polonic a ținut să le mulțumească pe o rețea de socializare tuturor celor care i-au fost alături.

”Astăzi e despre mine, despre titlul de campioană națională pe care cu multă muncă am reușit să îl obțin și anul acesta. Sunt extrem de bucuroasă, căci efortul mi-a fost răsplătit și a adus nu doar satisfacție cât și aurul. Nu am fost singură în drumul meu, l-am avut mereu alături pe antrenorul Andu Vornicu, o persoana minunată care m-a motivat și antrenat mereu, iar pentru asta îi mulțumesc din suflet! Părinții și prietenii au fost și ei lângă mine motivându-mă la fiecare pas..!!”

Și în condițiile în care se investește destul de puțin în sportul sucevean, există persoane precum Daniela, Alexandra și Romina pentru care banii nu contează când vine vorba despre satisfacția de a-ți face familia mândră de realizările tale. Pe această cale, ținem să le felicităm pe cele trei fete medaliate, dar nu uităm și de domnul Andu Vornicu, cel care se află în spatele performanțelor obținute de aceste fete minunate.

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

 

Total
0
Shares
Related Posts