(PUB) Sportpartner.ro – cea mai mare gamă de echipamente fitness direct de la importator

Compania Sportpartner.ro se află prezentă pe piața din Romania încă din anul 2007, timp în care am învățat, alături de dumneavoastră ce înseamnă nevoia clienților, și totodată cât de important este ca orice client să fie mulțumit.

În ultimul timp, oamenii și atitudinea lor față de ceea ce înseamnă sport s-a schimbat, iar noi ne schimbăm odată cu dorințele clienților.

www.sportpartner.ro este un site care cuprinde articole și accesorii fitness din toate sporturile, iar în oferta noastră veți găsi atât benzi electrice pentru alergat, biciclete eliptice sau magnetice, articole și accesorii pentru înot Speedo, biciclete, rachete și mingi de tenis, darts, role, skateboard-uri, articole box, baschet, handbal sau volei.

Suntem prima companie din Europa licențiată să producă aparate și accesorii fitness sub brand-ul Orion Fitness. Veți găsi o gamă vastă de benzi de alergat și biciclete fitness de cea mai bună calitate.

De mai bine de 7 ani am început să dezvoltăm brand-ul de biciclete Omega, brand ce include o selecție numeroasă de biciclete atât pentru copii, cât și biciclete mountainbike pentru adulți cu un raport calitate-preț extraordinar.

În prezent magazinul Sportpartner.ro este unic importator al produselor Speedo, brandul cel mai cunoscut în lume cu cea mai mare gamă de articole și acceosrii pentru înot.

Sportpartner.ro vine astfel în ajutorul iubitorilor de sport, celor care doresc să facă sport atât în aer liber cât și acasă.

Produsele comercializate sunt de cea mai înaltă calitate, de la producători de top cu ar fi:  Speedo, Omega, Orion Fitness.

Puteți arunca cu ochiul sau puteți face cumpărături accesând link-ul de AICI

Total
0
Shares
Related Posts