Campioana europeană en titre, suceveanca Lăcrămioara Perijoc, a fost eliminată în primul tur

N-a fost să fie de data aceasta! Lăcrămioara Perijoc a fost eliminată în primul tur la Campionatele Europene de box feminin de la Budva din Muntenegru. 

În prima zi a competiției, Lăcrămioara Perijoc, vicecampioană mondială şi campioană europeană en titre la categoria 54 kg, a fost învinsă în primul tur la puncte, scor 1-4, de poloneza Wiktoria Beata Rogalinska. Astfel, suceveanca părăsește Campionatul European de box feminin de la Budva din Muntenegru încă din prima fază a competiției. Sportiva originară din Zamostea era văzută înaintea acestui turneu ca fiind una dintre favoritele la medalia de aur.
La competiţia din Muntenegru sunt înscrise la start 154 de pugiliste din 30 de ţări. Delegaţia României este compusă din cinci sportive Steluţa Duţă (categoria 48 kg/CSA Steaua), Alexandra Gheorghe (categoria 50 kg/CSM Slatina), Lăcrămioara Perijoc (cat. 54 kg/CSA Steaua), Claudia Nechita (cat. 57 kg/CSA Steaua) şi Loredana Marin (cat. 60 kg/CSA Steaua), însoţite de antrenorii Adrian şi Mihaela Lăcătuş.
Obiectivul delegației tricolore stabilit de Federaţia Română de Box, cucerirea a 1-2 medalii la competiţia continentală.
Total
0
Shares
Related Posts