CSM Bucovina Rădăuți, prima înfrângere pe teren propriu în campionat după aproape doi ani

CS Dante Botoșani oprește hegemonia Bucovinei Rădăuți pe teren propriu și îi administrează clubului rădăuțean prima înfrângere după aproape doi ani.

Victorie la scor pentru echipa lui Vespazian Colban care s-a distanțat la cinci puncte față de Bucovina Rădăuți, ocupanta locului secund înaintea acestei runde. Pentru clubul rădăuțean, înfrângerea suferită în acest week-end este cea mai dură din ultimii ani și cu atât mai mult cu cât scorul înregistrat a fost stabilit pe teren propriu. Ultima înfrângere a Bucovinei Rădăuți pe teren propriu în campionatul Ligii a III-a datează din 30 noiembrie 2019 într-un meci cu Foresta Suceava. La acea vreme, ”galben-verzii” câștigau cu scorul de 3-0 grație dublei lui Vasile Hagiu și reușitei lui Alexandru Marin, unul dintre marcatorii lui Dante Botoșani.

După ce a transferat mai mulți jucători care au trecut în ultima perioadă pe la Foresta Suceava, Dante Botoșani pare să facă legea în Seria I a Ligii a III-a. Botoșănenii s-au impus cu scorul de 4-0 în confruntarea de pe stadionul Municipal din Rădăuți în fața Bucovinei. Echipa lui Florin Cristescu a rămas fără replică după ce oaspeții au deschis repede scorul prin suceveanul Cornel Căinari în minutul 12. Șocul primirii primului gol avea să se resimtă mai tare trei minute mai târziu când elevii lui Colban își măresc avantajul la două goluri prin reușita lui Andrei Merticariu.

În fotbal se spune că scorul de 2-0 este unul periculos, însă lucrurile au stat altfel în meciul de la Rădăuți. Avantajul celor două goluri s-a păstrat până în ultimele 20 de minute când Alexandru Marin și-a făcut datoria de atacant și a marcat două goluri în minutul 71, respectiv 74. Scorul de pe tabelă devenea 0-4, iar suporterii rădăuțeni asistau la cea mai drastică înfrângere după multă vreme.

Mai jos puteți urmări rezumatul partidei dintre CSM Bucovina Rădăuți și CS Dante Botoșani:

În runda următoare, Bucovina Rădăuți se va deplasa la Bacău pentru jocul cu Clubul Sportiv Municipal.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Crisitan Ploșceac

Total
17
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts