Dorin Goian a obținut licența de antrenor Uefa PRO

Fostul mare fotbalist sucevean Dorin Goian a finalizat cu succes cursurile de antrenori Uefa PRO și a devenit tehnician cu acte în regulă.

Ajuns la vârsta de 40 de ani Goe a absolvit școala de antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal alături de nume cunoscute fotbalului de la noi precum cei doi selecționeri: Mirel Rădoi, fostul său coleg de la Steaua, în prezent antrenor al primei reprezentative, respectiv Adrian Mutu tehnicianul naționalei de tineret. În contextul restricțiilor impuse de pandemie în acest an, examenele s-au desfășurat online și au constat în prezentări ale fiecărui cursant, astfel:

• Lucrare de licență

• Vizită de studiu la un club de Liga 1 din România

În condiții normale, fiecare cursant ar fi trebuit să efectueze vizita de studiu la un club de top din Europa, cu participări frecvente în competițiile continentale. Fiecare cursant a avut la dispoziție 30 de minute pentru prezentări și pentru răspunsuri la întrebări din partea lectorilor, informează FRF. Dorin Goian a reușit să încheie cursurile printre primii, nota suceveanului fiind 9.37. Îi urăm mult succes în cariera de anrenor lui Dorin și performanțe de pe margine cel puțin la fel de strălucite ca cele din teren.

 

Articol scris de: Marian Silviu

 

Total
0
Shares
Related Posts